Jump to content

Recommended Posts

Posted

Siemanko chcę zakupić kierownicę do ETS2 ;) ( Jak zły dział to przepraszam ) Czytałem na temat trochę tych kierownic no i co.. ja chcę zainwestować 200 zł nie więcej ;p Doczytałem się że taka jest jak " Tracer Zonda " Ale to kilka lat wstecz tematy, co powiecie teraz? Opłaca się nadal kupić za taką cenę ? Czy innego coś zaproponujecie ? Czekam na wasze propozycje. Pozdrawiam Miłego dnia.

Posted

A jeszcze jakieś zaufane i godne polecenia strony do kupienia? Bo jak czytałem to różnie to bywa z kupnem od kogoś, czy jakiegoś allegrowicza.

Posted

Hmm, no będę musiał coś pokombinować i może się skuszę na nią ;) Obym tylko znalazł coś w odpowiedniej cenie poniżej 450 zł, bo z tego co widzę na allegro to tylko w takiej cenie ;/

Posted

DFGT jest głośna ale jak to mówią coś za coś, będziesz miał 900 stopni, wibracje i force feedback tego nie zaoferuje Ci żadna inna kiera w tej cenie. Niestety kierownica do kupienia tylko z drugiej ręki została wycofana ze sprzedaży i nowych już nie uświadczysz. Ci co sprzedają jako nowe to ściema bo okres gwarancyjny na pewno nie ma 24 miesięcy i zapewne jest to towar po prostu powystawowy. 

Posted

Hallo, hallo jeszcze jedno, gdybym pojechał na miasto i chciałbym kupić w media czy gdzieś indziej? opłaca się czy jednak z tego allegro?, bo tak tez to myślę że  bym na miejscu zobaczył co i jak z tym jest ?

Posted

Rozumiem, przecież napisali powyzej ;p ale lepiej będzie jak pojadę i gdzieś kupie chyba co? bo na allegro to ryzyk fizik.. ale wątpie żeby coś w markecie bylo po 300/350zł. 

Posted

Zaczynałem na Driving Force GT bardzo dobre jak byś kiedyś szukał coś lepszego to G27 b. dobra miałem przez rok, Jak cie stać i chcesz ładnie wykończoną kierownice to G29 obecnie na takiej śmigam... Polecam

DFGT troche głośna ale bardzo dobrze działa szkoda ze nie ma manuala ale to wiadomo kosztuje troche wiecej...

• 2 weeks later...
  • Guest locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.