TomiikCZ Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 Zdravím,půjde toto splnit i na MP ? Oficiální soutěž o DLC National Window Flags Aby vývojáři propagovali vylepšené externí World of Trucks zakázky v nových aktualizacích, přichystali časově omezenou soutěž, ve které může každý velmi jednoduše získat aktivační klíč k DLC National Window Flags zcela zdarma. Úkolem je v rozmezí od 8. 6. 2016 do půlnoci 15. 6. 2016 doručit alespoň 3 externí zakázky přes World of Trucks v ETS2. Aby se zamezilo podvádění s extrémně krátkými zakázkami, kontrakt musí mít vzdálenost minimálně 200 km, přičemž vzdálenost ujetá trajektem se nepočítá. Vývojáři budou odesílat aktivační klíče po částech vždy jednou denně, takže po dokončení potřebného úkolu může trvat až 24 hodin, než na World of Trucks dostanete zprávu s aktivačním klíčem. Zdroj: http://svetsim.cz/2016/06/08/vychazi-dlc-national-window-flags-pro-ets-2-ktere-muzete-ziskat-zdarma/
Alv4s0r Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 Ahoj, ja toto před malou chvíli dokončil Upgradoval jsem svůj ETS2 na verzi 1.24.x a udělal si úkol a hned poté jsem to stáhl zpátky na 1.23.x , který je MP podporován. Pokud stihne nový update pro multiplayer vyjít dříve než tato akční nabídka skončí, můžeš si počkat a udělat jí v multiplayeru. Ja dostal klíč ani ne 10 MINUT po dokončení tří zakázek btw používaš můj podpis HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
TomiikCZ Posted June 8, 2016 Author Report Posted June 8, 2016 Ono ti to odešle automaticky? OK udělám to v singlu,ez BTW: sry,jestli ti to vadí stáhnu ho
Alv4s0r Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 nevim jestli automaticky ale přišlo mi to hned po dokončení muzes si to nechat jen me to prekvapilo ... HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
PetrPeet [CZ] Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 Teď jsou další DLC ale asi jen pro singl
Alv4s0r Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 Která další DLC myslíš ? HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
Alv4s0r Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 Ty DLCčka se teprve připravují. Pracují na nich naši SCS HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
PetrPeet [CZ] Posted July 2, 2016 Report Posted July 2, 2016 Je to jen u jedné osoby nebo u všech že nevidím u ostatních Cabin Accessories? a u Scania tuningu vidím jen černý grill kdo ho vlastní?? chce to update :-(
NetyTV Posted September 20, 2016 Report Posted September 20, 2016 (edited) Pokud nemáš ty DLC tak to nevidíš u ostatních. Cabin Accessories můžeš mít vyplé v nastavení. DLC pro Scanii, je blbé pokud někdo nemá to DLC tak nevidí hlavně červená světla no :/ Edited September 20, 2016 by NetyTV překlep
PetrPeet [CZ] Posted March 1, 2017 Report Posted March 1, 2017 Proč někteří mají na předním skle orlici nebo nějakého ptáka a jsou nějaký nový disky ale nic jsem nenašel viděl jsem to na streamu a byl v MP?
Alv4s0r Posted March 3, 2017 Report Posted March 3, 2017 Orlici myslíš Griffina od Scanie ? To bylo v DLC Mighty Griffin nebo máš na mysli neco konkrétního ? HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
PetrPeet [CZ] Posted March 4, 2017 Report Posted March 4, 2017 ja mam vsechny DLC ale tu hnedou orlici misto jmenovky nemam
PetrPeet [CZ] Posted March 7, 2017 Report Posted March 7, 2017 On 4. 3. 2017 at 1:26 AM, PEET said: ja mam vsechny DLC ale tu hnedou orlici misto jmenovky nemam až dnes mám možnost stáhnout to DLC už ho mám pěkný :-)
i z m Posted February 10, 2018 Report Posted February 10, 2018 //Locked & moved to Archiv due to inactivity for 14 days.
Recommended Posts