Mercadi Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Witam, Myślę iż miło będzie mieć POLSKI KANAŁ na CB Zapraszam wszystkich na 1 KANAŁ! - kanał drogowy Szerokości! klawiszem "V" - aktywujemy mikrofon Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer666 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 proponuje kanal 28 ponieważ kanał 19 jest na całym swiecie kanalem ogolnym ... i beda tam wszyscy rozmawiac ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czerwik Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 a jak sie ustawia te kanały jest możliwość ustawienia prywatnego kanału? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blondynek Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Czy da się zwiększyć/zmniejszyć poziom głośności CB radia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czerwik Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 tak TAB ustawienie Sound tam masz ustwienia mikro i głosnosci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mercadi Posted March 6, 2016 Author Share Posted March 6, 2016 3 minutes ago, Blondynek said: Czy da się zwiększyć/zmniejszyć poziom głośności CB radia? Tak naciskając TAB i wchodząc w ustawienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mercadi Posted March 6, 2016 Author Share Posted March 6, 2016 8 minutes ago, racer666 said: proponuje kanal 28 ponieważ kanał 19 jest na całym swiecie kanalem ogolnym ... i beda tam wszyscy rozmawiac ... mamy 20 kanałów, ale masz racje 19 zawalona na 1 cisza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer666 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Dlatego 28 kanal dla polakow proponuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sepeta Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Czy jest możliwa zmiana klawiszu mówienia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czerwik Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 to w koncu 19 czy 28 na 19 tez duzo Polaków Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKERPK [PL] [ENG] Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Panowie proponuje możne kanał 9? Wiadomo ze na kanale 19 będzie bardzo duzo ludzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czerwik Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Wszystko spoko ale troszkę lipa bo nie widać do końca na jakim jestem kanale wiem w fazie testów ale np jak wchodzę na 29 to widzę tylko 9 i nie wiem czy jestem na 19 czy na 29 itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
sepeta Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 7 minutes ago, racer666 said: Dlatego 28 kanal dla polakow proponuje Jest tylko 20 kanałów więc zostaje nam 1. nr dla pierwszego kraju... Bo to ETS2MP został stworzony w Polsce ! Dlatego nr 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czerwik Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 2 minutes ago, sepeta said: Jest tylko 20 kanałów więc zostaje nam 1. nr dla pierwszego kraju... Bo to ETS2MP został stworzony w Polsce ! Dlatego nr 1. na pewno jest 20 a czy jest więcej to nie wiem bo nie do końca widać na jakim siedzisz przynajmniej w Volvo bo widać tylko końcówkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hary309 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 4 minutes ago, Czerwik said: nie widać do końca na jakim jestem kanale Zawsze możesz sobie podnieś fotel na chwile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czerwik Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Just now, HarryPL said: Zawsze możesz sobie podnieś fotel na chwile. A tego to nie sprawdzałem moze sie da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uwe[PL]Games Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 hehe a no mozna, dobra aktualizacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
sepeta Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Jest 20 sprawdzałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czerwik Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Just now, sepeta said: Jest 20 sprawdzałem A moze jest mozliwosc zeby Game Admini Projekt Manager mógł by ustalić dany kanał dla danego Państwa i by było po kłopocie Link to comment Share on other sites More sharing options...
FajsooN Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Wszystko ładnie pięknie, ale czemu nie można edytować przycisku do push to talk dla graczy korzystających z kierownic!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czerwik Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 4 minutes ago, FajsooN said: Wszystko ładnie pięknie, ale czemu nie można edytować przycisku do push to talk dla graczy korzystających z kierownic!? To pewnie w późniejszych wersjach będzie rozbudowywane dajmy czas to wersja Alfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radecki89PL Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Myślę, że kanał "1" będzie odpowiedni dla Polski. Jeśli ktoś jedzie sam to może się zawsze przełączyć na 19 aby dowiedzieć się na ogólnym jak tam dróżka przed nim wygląda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frycek098 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Według mnie najlepiej będzie zrobić ankietę, w której demokratycznie przyjęlibyśmy umowny kanał dla Polski. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrezesikV8 [PL/ENG] Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 5 minutes ago, [PolscyUłani]Radecki89 said: Myślę, że kanał "1" będzie odpowiedni dla Polski. Jeśli ktoś jedzie sam to może się zawsze przełączyć na 19 aby dowiedzieć się na ogólnym jak tam dróżka przed nim wygląda. Takiego typu sformułowania "myślę, że kanał taki i taki będzie najlepszy dla nas moim zdaniem są zbędne". Ludzie! Gracze są z różnych państw i każdy może w tej chwili tak pisac na własnych forach, a kanały CB nigdy nię będą zarezerwowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czerwik Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Według mnie Admini powinni dogadać się miedzy sobą i zrobić listę wiadomo będą trole wchodzące na inne kanały ale może będzie możliwość blokady skoro zostało zrobione CB to może jest możliwość block ip albo coś w tym stylu na dane kanały Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts