bazyliszek [PL] Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Przez przypadek usunąłem swój zapis w grze. Jest jakiś sposób żebym go odzyskał? Widzę ze jest w dokumentach ale nie mam profilu w grze. To dla mnie ważny zapis bo na nim miałem bieżącą grę i 80 + lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalNT Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 2 minutes ago, bazyliszek14 said: Przez przypadek usunąłem swój zapis w grze. Jest jakiś sposób żebym go odzyskał? Widzę ze jest w dokumentach ale nie mam profilu w grze. To dla mnie ważny zapis bo na nim miałem bieżącą grę i 80 + lvl W koszu go nie masz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazyliszek [PL] Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 Miałem, przywrócenie zapisu nie spowodowało że pojawił się w grze. Mam go cały czas w dokumentach ale nie mam w grze Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazyliszek [PL] Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 Powiem tak. Nie wiem czemu gra mi nie czyta profilu. Mój profil, na którym mi zależy na 100% został przywrócony ale gra mi go nie czyta. Odkryłem to kiedy przeprowadziłem test i ściągnąłem zapis z internetu (100 któryś lvl i kilka milionów na koncie). Gra również go nie czyta. Nie mam pojęcia czemu, mody są wyłączone więc nie powinno być problemu. Reinstalacja całkowita nic nie dała Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakubeusz12 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Prawdopodobnie zapis się uszkodził zobacz czy w folderze dokumenty/ets2 nie masz takiego czegos jak profiles(xxxx).bak jak masz to przenies to co jest w środku do folderu profiles Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazyliszek [PL] Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 Już odzyskałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts