HanibaII243 Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Siema jest jakiś sposób może aby podmienić dzwiek silnika i aby ten działał na MP? - Chodzi mi tu o dzwiek silnika mercedesa Actros IV ten pierwszy tak aby silnik 625km zamiast drugiego dzwięku miał ten pierwszy Mowa tutaj tylko o oryginalnych dzwiekach wbudowanych w ETS2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek2402 Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 https://youtu.be/hz90j5zTCdw Poszukaj w definicjach który dźwięk jest przypisany do twojego silnika i go zamień 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanibaII243 Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 Dzięki za pomoc miałem cichą nadzieje że dzwiek kierunkowskazów da się zachować przy starym dzwieku ale no nistety sie ni da - Mimo wszystko like. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radkus25 Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Witam, korzystając z tego że taki temat powstał mam pytanie, co zrobić żeby program do rozkodowania odpowiedniego pliku działał..... ? Mój problem polega na tym,że owy program nie wykrywa zainstalowanej javy....... Javę mam zainstalowaną, system win 7 64bit wersja box ( oczywiście w pełni legalna) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanibaII243 Posted January 16, 2016 Author Share Posted January 16, 2016 Zainstalują najnowsża wersje javy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek2402 Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Z tego co pamiętam którś z tych plików trzeba otworzyć i edytować (notatnik, notepad itd). Ale co tam trzeba wpisać to ci nie powiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
radkus25 Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Zedytowałem odpowiedni plik, edytowałem magnumke.... silnik 420KM od Scani udało mi się dodać ( przypisać) próbowałem również dodać skrzynię biegów od mercedesa oraz dzwięki ( int i ext) od Volvo 16 Skrzynia jak i dźwięki nadal są od Magnumki Ścieżki do skrzyni i dźwięków przypisywałem tak jak na w/w poradniku Wie ktoś dlaczego tylko silnik poprawnie się przypisał ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKERPK [PL] [ENG] Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Temat nieaktywny, zamykam i przenoszę do Archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts