Jump to content

Tél a TruckersMP-nél - Sziget és Fotóverseny


Ivonole

Recommended Posts

86qCd2K.png

 

Üdvözlet!

 

Itt a tél és a téli frissítés a TruckersMP-nél, a téli sziget. Ezen kívül a tél modot is támogatjuk és egy fotóversenyt is hirdetünk, hogy egy remek ünnepi élményt kínáljunk!

 

 

Téli sziget

 

Tetszik az SCS karácsonyi Winterland eseménye? Hát, mi is hoztuk sajátunkat! Téli szigetünkön elképesztő dekorációkat találhatsz, amit Add-On csapatunk készített, illetve gyönyörű helyeket, ahol képeket készíthetsz és megoszthatsz a közösséggel. A téli sziget már elérhető az összes Euro Truck Simulator 2 szerveren!

 

Ünnepi világításoktól kezdve, hatalmas hóembereken, karácsonyfákon és ajándékokon keresztül minden van, ami egy felejthetetlen élményt kínál. Fedezd fel a szigetet barátaiddal, készítsetek képeket és ünnepeljétek az ünnepeket a TruckersMP-n!

 

GUcax1V.jpg

 

 

Fotóverseny és nyeremények

 

Viszont ez még nem minden! A téli szigettel együtt egy fotóversenyt is hirdetünk. Ne aggódj, kezdő fotósoknak is adni fogunk egy esélyt, ezért is indítunk négy egyszerű kategóriát:

  1. Legjobb összkép
  2. Legjobb kamionkép
  3. Legjobb tájkép
  4. Legviccesebb pillanat

 

Részvételhez csak annyit kell tenned, hogy kitöltöd ezt a Google Űrlapot. A verseny december 20-tól január 6-ig tart. A nyertes képeket utána fogjuk bejelenteni nem sokkal.

 

Minden egyes kategória nyertese speciális profil kitűzőt kap a profiljára és 5€ Steam ajándékkártyát elismerés jeléül.

 

v0mbryO.png

 

Érezzétek jól magatokat fotózás közben a szigeten! Használd a #TMPWinterIsland hastaget mikor megosztod képeidet közösségi médián! Már alig várjuk, hogy lássuk őket!  

 

  

Jótékonyásgi esemény

 

Emlékezhetsz, hogy előző szombaton tartottuk karácsonyi konvojunkat. A karácsonyi időszak az adakozás ideje, ezért is döntöttünk úgy, hogy a Direct Relief-et, egy humanitárius szervezetet fogjuk támogatni. Már több, mint 2000 dollárt adományt gyűjtöttünk össze!

 

Direct Relief több, mint 80 országban aktív és célja, hogy javítsák a szegénység és a veszélyhelyzetek által érintett emberek egészségét és életét tekintet nélkül a politikára, a vallásra vagy a fizetőképességre.  

Ezenkívül világszerte támogatják az egészségügyi intézményeket védőfelszereléssel, orvossággal és más gondozásokkal azokat, akik valamilyen vészhelyzeti krízisnek áldozatai, mint például a törökországi és szíriai földrengések, hawaii erdőtüzek, marokkói földrengések stb.

 

Látogasd meg adománygyűjtő oldalunkat: Támogass most!
Az adománygyűjtés 2023. december 31-én ér véget.

 

Csak a fentebb lévő linken fogadunk el támogatásokat. Az összes támogatás közvetlenül a Direct Relief-nek megy.

 

Köszönetképpen minden támogató egy 'Supporter' díjat kap a profiljára. Ahhoz, hogy megkapd csak támogatnod kell a hivatalos támogatási linken és jelöld ki a "TruckersMP Profile Award" opciót díjként. Ne felejtsd el linkelni TruckersMP profilodat! A díjat néhány nap múlva meg fog jelenni.  

8kcPdZw.png

 

 

Tél mod  

Az éves tradíció részeként, újra támogatjuk a Grimes Frosty Winter modot TruckersMP-n a 2023-2024-es időszakra.

 

Telepítésével láthatsz havat szervereinken. Ezen kívül az opcionális add-on-okat is letöltheted, mint például a havas kerekek, tiszta utak, téli fizika.

 

A tél mod telepítéséről ebben a tudásbázis cikkben olvashatsz többet.  

 

 

Reméljük, hogy ti is annyira izgatottak vagytok, mint mi! Legyen ez is egy remek tél a TruckersMP-n!

 

Írd meg, hogy mit gondolsz fórumon vagy Discord-on és ossz meg képeket velünk Facebook-on, Instagram-on vagy Twitteren a #TMPWinterIsland vagy #TMPWinter hashtaggel.

 

Ne felejtsd, hogy csapatunk legtöbb tagja önkéntes és sokuk szünetet fog tartani az ünnepek alatt, hogy egy kis időt töltsenek barátaikkal és családjukkal. Támogatási jegyek, jelentések, fellebbezések, visszajelzésekre előfordulhat, hogy lassabban fognak érkezni válaszok a szokásosnál. Köszönjük megértéseteket!

 

- A TruckersMP csapata  
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.