Jump to content

Real Operations V15!


Ivonole

Recommended Posts

Sziasztok!

 

A legnagyobb és a legmagával ragadóbb eseményünk visszatért!

 

Bemutatjuk a Real Operations V15-öt, ami szélesválasztékú egyedi járműveket, nagy műveleteket kínál! Ez egy olyan esemény, amit nem szabad kihagyni!

 

jVU3qza.png

 

A Real Operations V15 Euro Truck Simulator 2-ben lesz megtartva és rengeteg járművet és műveletet fog tartalmazni. Bármi történhet, amikor éppen beveszel egy kanyart, belépsz egy városba vagy fellépsz az autópályára miközben a Real Ops-on vezetsz.

 

Ez a TruckersMP legnépszerűbb eseménye és több ezer játékos közé fogsz csatlakozni, akik úgyszint tapasztalni fogják legizgalmasabb európai kalandunkat.

 

Minden, amit az eseményen látni fogsz, valós időben fog történni, aminek te és kamionos barátaid együtt lesztek szemtanúi. Sürgősségi járművek fognak incidensekhez menni, beleértve tűzoltókat, rendőröket és mentőket, illetve dinamikus egyedi útmunkálatok, mentőakciók és rendőri üldözések is lesznek!

 


 

Real Operations V15

 

Izgalmas eseményünk tizenötödik kiadása már a sarkon van és nem kell sokat várni, hogy csatlakozhass ehhez a nagyszabású eseményhez.

 

Izgatottan erősítjük meg, hogy az esemény 2023. november 25-én, szombaton lesz 17:00 és 21:00 óra (CET) között. Ez négy óra, hogy megtapasztald a valós műveleteket.

 

Ha nem vagy biztos, hogy mikor tudsz játszani a saját időzónád szerint, nézd meg az alternatív időzónákat.

 

A Real Ops V15 nyolc különböző városban lesz megtartva, mint például Poznanba, Berlinben és Prágában. Az összes várost és utat, ahol műveleteket találhatsz, a lentebb lévő térképen találod.

 

A Real Operation V15-ön való részvételedért, jutalmul egy egyedi teljesítményt kapsz a profilodra.

 

z0JbEca.png

 

uDjyEDF.png

 

Real Operations-ön saját magad választhatod, hogy melyik városból szeretnél indulni és melyikbe szeretnél érkezni. Foghatsz egy pótkocsit és elviheted bárhova vagy sajátodat is használhatod, ha vásároltál egyet.

 

Nem kell beállítanod célállomást sem! A résztvevők szabadon járkálhatnak a kijelölt utakon, hogy az általuk választott utat tapasztalják meg. Szeretnél újra átmenni egy tevékenységen? Bármikor visszatérhetsz, csak mindig biztonságosan fordulj meg, mint például használj egy kereszteződést, vagy csak tegyél egy kört! Ne állj meg egy sávban!

 

Ez egy egyedülálló esemény lesz ezért az ideiglenes szabályokat úgy módosítottuk, hogy az esemény zökkenőmentesen lehessen lebonyolítani. Erősen ajánljuk, hogy olvasd el mielőtt részt veszel az eseményen, nehogy megszegd valamelyiket!

 

Néhány fontos részlet, ha csatlakozni szeretnél:

 

Szerver: Real Ops V15

Ideiglenes hivatalos eseményszabályzat: Kattints ide!

 

Illetve ajánljuk, hogy olvasd el a tudásbázis cikkünket az okostáblákkal kapcsolatosan.

 

Ha van bármilyen visszajelzésed a Real Operations eseményünkkel kapcsolatosan, írd meg nekünk fórumon, Discord-on vagy egy visszajelzésben az Event Management-nek.

 

Reméljük, hogy te is csatlakozni hozzánk ehhez a kihagyhatatlan eseményhez!

 

-A TruckersMP csapata
 

Link to comment
Share on other sites

"Bármilyen pótkocsit elvihetsz bárhova vagy sajátodat is használhatod, ha vásároltál egyet."

Az esemény szabályzatát elolvasva, a dupla, és a HCT pótkocsik nem lesznek engedélyezve az eseményen. 


"In this event your vehicle should not exceed one (1) trailers. This includes dollies. This means HCT's and doubles are not permitted."

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.