Jump to content

Fruity Freight Fiesta - Összefoglalás


Ivonole

Recommended Posts

V3TZCRi.png

 

Üdv kamionosok!

 

El vagyunk ragadtatva, hogy milyen jól sikerült az első TruckersMP exkluzív fuvar szállítós esemény, a Fruity Freight Fiesta az elmúlt egy hónapban. Ebben az összefoglaló bejegyzésben megmutatjuk a végső statisztikákat és felfedjük a közösségi jutalmakat.

 

A Fruity Freight Fiesta részeként, lehetőségetek volt egyéni jutalmakat szerezni profil teljesítmény formájában miutána öt gyümölcsös szállítmányt levittetek ('Szőlő dobozok', 'Hatalmas mangók', 'Narancs dobozok', 'Hatalmas ananász', 'Óriási dinnyék').

 

Elmondhatjuk, hogy 14 672 játékos szerezte meg ezt a profil teljesítményt! Gratulálunk, ha te voltál az egyike azoknak, akiknek sikerült feloldaniuk ezt a jutalmat!

 

3kZywGV.png

 

 


 

 

Továbbá megadtunk egy közösségi célt is, ami 20 000 fuvar volt és ahogy bejelentettük közösségi oldalainkon, ezt a múlt héten elértük. Azonban ez nem lassította le a közösség lelkesedését az eseménnyel és a gyümölcsös szállítmányok szállításával kapcsolatban, ugyanis folyamatos ütemben vittétek továbbra is őket.

 

Megerősítjük, hogy 186 195 szállítmányt vitt le a közösség összesen, ami jóval több, mint amire számítottunk. Következőnek egy sokkal nagyobb közösségi célt fogunk megadni!

 

A legnépszerűbb gyümölcsös fuvar az Óriási dinnyék voltak, és utána szorosan követi a többi gyümölcsös fuvar. Itt az összesítés:

  • Óriási dinnyék: 42 282
  • Hatalmas ananász: 37 169
  • Narancs dobozokÉ: 36 679
  • Hatalmas mangók: 35 463
  • Szőlő dobozok: 34 602

 

2FJ6VOT.png

 

 


 

A közösségi cél elérésével, a közösségi jutalmakat közzétettük, amik különböző gyümölcsös kabin kiegészítőket tartalmaznak American Truck Simulator-höz és Euro Truck Simulator 2-hoz, beleértve ezeket:

  • Lógó játék modellek minden Fruity Freight Fiesta fuvart reprezentálva (Szőlők, Mangó, Narancs, Ananász és Dinnye)
  • Fruity Freight Fiesta lógó logó
  • Fruity Freight Fiesta kartondoboz  

 

nyJ026P.png

 

 


 

Szeretnénk mindenkinek megköszönni, aki részt vett a Fruity Freight Fiestában, reméljük, hogy élveztétek!

 

Ha van bármilyen visszajelzésed a Fruity Freight Fiestával kapcsolatban, vagy ötleted van jövőbeli fuvar szállítmányos eseményhez, nyugodtan csatlakozz a beszélgetéshez fórumon, Discord-on vagy küldj egy visszajelzést a Community Management-nek. Nagyra értékeljük visszajelzéseteket!

 

A következő eseményen találkozunk!
- A TruckersMP csapata
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.