Jump to content

Fruity Freight Fiesta


Ivonole

Recommended Posts

4HwSR4B.png

 

Kössétek be öveiteket és indítsátok motorjaitokat!

 

Most, hogy elérkezett a nyár, itt a tökéletes idő, hogy elindítsunk egy új játékbeli eseményt a TruckersMP-n, a fuvar szállítós eseményeket.

 

Sokszor kapunk kéréseket a közösségtől, hogy adjunk több tartalmat szervereinkhez, hogy a játékosok élvezhessék, ezért Add-On csapatunk keményen dolgoztak azon, hogy elhozzák neked a munkájuk gyümölcsét, a Fruity Freight Fiesta eseményt.

 


 

Mától kezdve július 2-ig öt új TruckersMP exkluzív speciális szállítmány lesz elérhető, és rátok vár, hogy elszállítsátok őket Európán és Észak-Amerikán keresztül Euro Truck Simulator 2-ben és American Truck Simulator-ben. A Fruity Freight Fiesta eseményen résztvevő játékosok szaftos jutalmakat zsebelhetnek be, amiről lentebb olvashatsz bővebben.

 


 

A szállítmányok

 

Szőlő dobozok 🍇  
4YwKYpU.png

 

Hatalmas mangók 🥭  
no0K4Yr.png

 

Narancs dobozok 🍊  
5mY9u07.png

 

Hatalmas ananász 🍍  
SQQlZIK.png

 

Óriási dinnyék 🍉  
xeylc8H.png

 


 

Személyes jutalom

 

A Fruity Freight Fiesta-án résztvevő játékosok speciális teljesítményt kapnak profiljaikra. Ehhez legalább öt fuvart kell leszállítanod a fentebb említett speciális szállítmányok közül összesen.  

e2F8BLO.png

 


 

Közösségi jutalom

 

Továbbá a személyes jutalom mellett szeretnénk megbizonyosodni, hogy a játékosok erőfeszítése a Fruity Freight Fiesta eseményen gyümölcsös, ezért egy Közösségi célt is megadtunk, ami 20 000 fuvar mindkét játékban legyen leszállítva az esemény ideje alatt, szóval vigyél le annyit, amennyit tudsz!  

Miután a célt sikeresen elértétek, a közösségnek speciális kabin kiegészítőket fogunk adni az esemény ünneplésére.  

 


 

Reméljük, hogy ti is annyira izgatottak vagytok az esemény iránt, mint mi. Ez lesz az első fuvar szállítós esemény a sok közül, ami a TruckersMP-re fog jönni!  

Mondd el, hogy mit gondolsz róla fórumon vagy Discord-on és ne felejtsd el megosztani képeidet velünk Facebook-on, Instagram-on vagy Twitter-en a #TMPFruityFreightFiesta 📸 hashtaggel.

 

-A TruckersMP csapata

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.