Jump to content

Актуализация на правилата на Discord


Samito_BG

Recommended Posts

discord-rules-update.1666365309.png

Здравейте всички!

След последните актуализации и промени, както вътрешни, така и външни, решихме да разгледаме нашите правила на Discord и ги преработихме, за да отговарят по-добре на настоящата ситуация. Тази публикация в блога ще обхване най-важните промени. Можете да намерите копие от нашите пълни правила на Discord тук.

 

  • - 2.06. Фиксираните съобщения и темите на канала могат да служат като правила на канала, ако е приложимо.


За да изясним някои неща, добавихме този раздел, за да гарантираме, че фиксираните съобщения се приемат като действителни правила, а не като предложения, както се виждаше преди.

 

  • - 2.17. Снимки, видеоклипове и друго съдържание, което насърчава опасно шофиране, е строго забранено. Това включва, но не се ограничава до: използване на мобилен телефон по време на шофиране по обществен път, ако се счита за опасно, шофиране с превишена скорост по обществен път, показване на незаконни/небезопасни/неподходящи превозни средства и/или модификации. Записите от Dashcam са изключение, стига сами да не сте причинили опасност.


За разлика от преди, това правило ще започне официално да се модерира в цялата Discord гилдия. Медия или съдържание, което е от полза за текущия разговор, е позволено в умерени количества, стига да не насърчава опасно шофиране или да нарушава някое от другите ни правила.

От днес вече няма да забраняваме играчи за постоянно поради история. Всички други причини за постоянна забрана обаче ще останат както преди. Следователно правило 9.01 е актуализирано до следното:

 

  • 9.01. Наказанията работят както следва:
  • устно предупреждение
  • 3x регистрирани предупреждения
  • 7 дни заглушаване
  • 14 дни забрана
  • Последователните забрани са 90 дни.

 

Всички постоянни забрани, издадени въз основа на предишни нарушения на Discord, ще бъдат отменени. Следователно наказанията на играчите, засегнати от тази промяна, ще бъдат отменени и ще си възвърнат възможността да се присъединят отново към официалната гилдия на Discord, което влиза в сила незабавно. Нарушенията на правилата, които първоначално биха гарантирали окончателно премахване преди тази промяна, сега ще се превърнат в последователни 90-дневни забрани, като се започне от седмото нарушение и нататък.

За да получите пълен достъп до гилдията, ви молим да свържете акаунта си в Discord с нашия уебсайт. Това може да стане, като следвате това ръководство или като погледнете в канала #connect-truckersmp в гилдията. Поради размера на наказанията, които са променени, някои дребни проблеми непременно ще се случат. Затова ще приветстваме всеки, който желае да прегледаме ръчно техните наказания, да създаде тикет за обратна връзка към Community Moderation Management.

Регистър на промените, показващ всички промени, ще бъде показан в канала #discord-rule-changelog.
--> Тук може да откриете статията на началната страница

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.