TheDiaxU Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 witam, ostatnio gdy grałem w ets2 multiplayer ping podskoczył z zwykłych 40ms do 200ms, podczas sprawdzania pingu w innych grach jest normalnie 40ms, w speed teście też 20ms, znajomi mają normalne pingi bez żadnych skoków. Internet nie jest przez nikogo obciążony a komputer nie pobiera nic w tle, po prostu podczas gry nagle podskoczył mi ping (czasem tak sie dzieje ale wraca do normy za minute lub 2) i jest już tak przez cały dzień, gra i launcher odpalają się normalnie tak jak zawsze i nic nie ścina. Jeśli ktoś wie jak to naprawić i czy jakkolwiek się da to byłbym bardzo wdzięczny Pozdrawiam
Blox61 Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Witaj @TheDiaxU. Ostatnio na TruckersMP łączy się coraz więcej graczy i coraz częściej serwery są przepełnione. Opcje jak dla mnie są dwie. Bardzo prawdopodobne, że serwery TMP są przeciążone dużą ilością graczy i ostatnio częstym łamaniem regulaminu, a chodzi tu o §3 Save editing. Drugą natomiast opcją może być złe łącze internetowe z twojej strony, jeśli jednak napisałeś, że z twoim połączeniem było wszystko w porządku, to obstawiałbym na ten pierwszy powód. Mam nadzieję, że wystarczająco odpowiedziałem na twoje zapytanie. Pozdrawiam 3
JJay Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Witaj @TheDiaxU, Powyżej zamieszczono bardzo przydatny komentarz. Czy uzyskałeś wszelkie informacje na interesujący Cię temat? Czy potrzebujesz jeszcze naszej pomocy? Poinformuj nas, czy Twój problem został rozwiązany. Z poważaniem, JJay TruckersMP Trial Support Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
JJay Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Witam, W związku z tym, że wątek był nieaktywny przez 3 dni zmuszony jestem zamknąć, oraz przenieść wątek do Nieaktywnych tematów. Pamiętaj, że możemy przywrócić wątek na Twoją prośbę. Wystarczy, że odezwiesz się do mnie w prywatnej wiadomości na forum. Jeśli masz do mnie pytania śmiało pisz w prywatnej wiadomości. Na ten moment zamykam wątek z powodu wymienionego powyżej. Z poważaniem, JJay TruckersMP Trial Support // Zamykam i przenoszę do Nieaktywnych tematów Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
[C-S] WoTr Enjoyer Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych
Recommended Posts