Qjubson Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Mam trochę głupie pytanie, naczepy można kupić od wybranego poziomu czy oco chodzi, bo nie mogę nwm czm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unnamed User Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Z tego co wiem naczepy można kupić od poziomu 5 w górę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polyxena Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 //Moved to Polish help section - Pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
[C-S] WoTr Enjoyer Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Witam, Z tego co widzę to zostało podana już pomocna odpowiedź, czy to oznacza że problem został rozwiązany? Czy potrzebujesz jeszcze innych odpowiedzi? Z poważaniem, [G-P-N] PolskiBelgia6 TruckersMP Support Link to comment Share on other sites More sharing options...
[C-S] WoTr Enjoyer Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Witam Wygląda na to że twój wątek jest nieaktywny od ponad 3 dni. Przenoszę go do nieaktywnych. Jeśli chcesz żeby został przywrócony to do mnie napisz. Z poważaniem, [G-P-N] PolskiBelgia6 TruckersMP Trial Support //zamykam i przenoszę do nieaktywnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
[C-S] WoTr Enjoyer Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts