luma2115 Posted November 27, 2020 Report Posted November 27, 2020 https://ibb.co/720S4kD Witam, problem został przedstawiony na screenie do, którego podałem link Próbowałem już ponownie zainstalować program TruckersMP i problem również nie został rozwiązany, resetowałem modem co również nie przyniosło skutków Proszę o pomoc.
JJay Posted November 27, 2020 Report Posted November 27, 2020 Witam, Zapoznaj się z poniższym wątkiem: Być może właśnie instalacja Service Pack dla Windows 7, jeśli takiego używasz przyniesie efekty i naprawi błąd. Rozumiem, że w poniższym wątku mowa o nieco innym problemie, jednak rozwiązanie może pomóc. Z poważaniem, JJay Retired Team Member Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
Linciano Posted December 3, 2020 Report Posted December 3, 2020 Wątek nieaktywny Jeśli chciałbyś abym przywrócił ten wątek, napisz do mnie prywatną wiadomość //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych
Linciano Posted December 10, 2020 Report Posted December 10, 2020 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych
Recommended Posts