Jump to content

MarcusDEV

Veteran Driver IV
 TruckersMP Profile
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About MarcusDEV

 • Birthday 03/14/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norway
 • Preferred Trucks
  Scania
 • EU Garage Location
  Norway: Oslo
 • Known languages
  Norwegian, English

TruckersMP Information

Recent Profile Visitors

1012 profile views

MarcusDEV's Achievements

6

Reputation

 1. Hva er nøyaktig problemet? Får du ikke logget inn når du starter truckers mp?
 2. Halla. Jeg har lagt prosjektet helt på vent per nå. Det har vært så mye som har skjedd IRL at jeg ikke har hatt mulighet til å jobbe med prosjektet. Jeg håper jeg kanskje kan jeg kan få tid til å ta det opp i fremtiden igjen en gang, men frem til da så er det ikke noe pågående utvikling.
 3. Send meg en PM hvis du fremdeles er interessert, så kan du få det jeg har av filer osv.
 4. Halla er en stund siden sist jeg kom med en oppdatering ja. Årsaken til langsom utviklingen har vært at etter jeg forsøkte å overføre prosjektet til en ny PC, så glemte jeg å overføre databasen. Derfor mistet jeg veldig mye data som selskaper, byer, gods, og dette må legges inn på nytt. Jeg husker ikke helt hvordan jeg hadde lagt opp de ulike «tables», så det er en jobb å sette opp alt det på nytt slik det var. I tillegg har jeg nå jobb, noe som tar en del tid. I den perioden vi er i nå, så går det enda mer vakter enn vanlig på jobb. Derfor vil prosjektet gå litt langsomt fremover de neste månedene. En annen grunn til langsom utvikling er at jeg er alene om prosjektet. Derfor hvis noen har kunnskaper innen nettutvikling, ta gjerne kontakt.
 5. Working on it http://virtualpostnord.net/
 6. Liten oppdratering Har nå begynt på support funksjoner. Målet er å få ferdig gjort de viktigste funksjonen på siden, slik vi evt kan starte kanskje starte en alpha versjon av selskapet. Begynt litt på administrerings sider for selskapet. Startet programmer av ETS2 Tracker (VPTC - Virtual Postnord Trucker Client) Support så langt: Tidlig fase av tracker:
 7. Ny oppdatering på nettsiden: Registrering er ferdig. Profil side for brukere er ferdig. Oppdrag sider er ferdig (mulig kommentar funksjon kommer senere). "Mitt kart" side er snart ferdig. Side med alle oppdrag for selskapet, fordelt på sider er ferdig. Last opp nytt oppdrag funksjon er ferdig. Design forbedringer på andre sider. Bilder: Profil og jobb side: Mitt kart: Alle oppdrag, og nytt oppdrag:
 8. Halla folkens. En del av dere vet sikkert at jeg jobber med vtc prosjektet Virtual PostNord. Med tanke på at mye av tiden min går i å jobbe med nettsiden og videre applikasjoner, så lurte jeg på om det var noen som kunne vært interessert i å hjulpet litt Det hadde vært veldig stilig med et eget skin for lastebilene, og jeg lurer derfor på om det er noen her som har peiling på å lage skin i photshop eller noe. Dersom det hadde vært mulig å lagd noe lignende utifra virkelige bilder, så hadde det vært supert! Send gjerne en PM, om du er interessert! Her er noen bilder man evt kan jobbe ut ifra.
 9. Ja jeg vil mulig poste noe på den danske/svenske forum siden når jeg er ferdig med en av oversettelsene, slik at de har noe å jobbe ut ifra. 16 ish.
 10. Halla Grubby. Du har helt rett i at PostNord leverer rundt i Skandinavia, og det vil selvfølgelig være åpent for også dem! Om jeg evt vil tilpasse nettapplikasjonen slik jeg har gjort på Norsk, har jeg ikke tenkt på. Dette vil evt kreve en liten jobb med oversettelse. En løsning kunne evt vært at jeg la ut den norske oversettelses-filen ut, slik at brukere som ønsker kan bidra i å oversette. Når det gjelder requirements, så har jeg ikke lagt noe helt klart enda. Jeg tenker det må være evt en aldersgrense, villighet til å fylle ut logger (Senere kommer tracking), minimum av timer i simulatoren fra før for eksempel. Som sagt så er ikke alt lagt helt klart, da jeg også foreløpig jobber alene med prosjektet
 11. Jobber en rolig fredags kveld med å få frem et kart. Har klart å få eksportert tiles fra spill filene (https://github.com/dariowouters/ts-map), så nå er det bare å få det opp på siden. Har ikke vært helt heldig ennå, Planen videre er å bruke koordinater til å plassere punkter der spilleren har enten levert eller hentet i en by.
 12. Liten oppdatering på nettsiden for de som er interessert. Design på dashboard er så å si ferdig. Alle verdiene på dashboard fungerer, utenom grafen. Har laget et lite multispråksystem, slik at bruker selv kan velge mellom Engelsk og Norsk. Lagt til noen få informasjonskapsler. Har startet på profil sider. Registrering er straks ferdig, litt fin pussing. Lagt inn 228 byer fra simulatoren inn i databasen. Lagt inn 148 selskaper fra simulatoren inn i databasen.
 13. Halla Frotzi! Hvordan jeg ser for meg at systemet skal fungere til slutt er et brukervennlig system, der data fra spillet skal automatisk via et tracker program sendes direkte til nettapplikasjonen. (github/ets2-telemetry-server??) Målet er jo å prøve å skape en følelse av å være en del av at selskap for sjåføren som har registrert seg. Dette kan oppnås ved at en har statistikk over egen innsatt i selskapet, men også over hele selskapet. Ser også for meg at en kan lage type "konkurranser" evt, for å motivere sjåførene. Ukens sjåfør baster på å ha kjørt flest km, eller tyngst last osv. Når det gjelder selve tracker programmet så vil nok ikke utviklingen av den starte før etter nettsiden. Derfor vil det frem til den er på plass føres inn manuell logg av turene, hvor dataene må skrives inn selv.
 14. Halla. Tenkte jeg ville fortelle litt om et prosjekt jeg holder på med Det norske simulator samfunnet for truckersMP er ikke akkurat det største, og dette hadde det vært gøy å gjort noe med! Jeg har selv begynt et prosjekt om å starte opp et Norsk basert VTC, hvor vi kan prøve på å samle et stort norsk samfunn av truckersMP interesserte. Jeg ser på dette som en mulighet for en plattform å møtes, jobbe sammen, og bygge opp et norsk virtuelt selskap. Det er mange store selskaper fra før å velge imellom, men hvorfor ikke ha ett med litt særpreg av oss nordmenn (Nettsiden er på engelsk for tilgjengelighet for alle) Selskapet jeg lager er basert på logistikkselskapet Postnord, som leverer hovedsakelig i Sverige, Danmark og Norge. Selskapet vil bli kalt Virtual postnord. Jeg er fremdeles i den tidlige fasen av utviklingen av selve selskapet og dens nettapplikasjoner, men vil prøve å poste noen oppdateringer i denne posten. Foreløpig har noe av tiden gått til basic design slik at jeg har noe å jobbe utifra. Skal nå begynne på brukersystemer som logg inn, registrering osv. Jeg legger ved noen bilder slik at dere kan ta en titt. Merk: at mye av det du ser er bare for å illustrere og vil mest sannsynlig bli endret i senere tid. Interessert i prosjektet? Kom gjerne med forslag om hva du tenker kan være greit å ha med!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.