Jump to content

Wojciech Weychert

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Truck?

About Wojciech Weychert

  • Rank
    1t Caravan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Od nowa wywaliłem cały mod i wrzuciłem 3ci raz same pliki pro mods zassane za dolara No i działa. Dziekuję za pomoc. Do tej pory nie wiem co było nie tak.
  2. Rano zrobię zdjęcia. Mam rozumieć, że chcesz z gry pliki?
  3. Próbowałem defy takie i takie... Nie pomogło..
  4. Janek brałem 3 razy ze strony Promods.. nie działało..wziałem od kolegi by mieć pewność i wykluczyć błąd plików NIE działało... To nie jest wina plików Już tydzień z tym walczę.
  5. Tak robiłem..by mieć pewność..pliki pro mods wziąłem od kolegi któremu wszystko ładnie śmiga do supportu napisałem ale cisza
  6. Niestety to samo Dziwi mnie fakt, że Single działa z Promodsem.. multi działa na normalnym serwerze.. a przy pro mods po prostu się nie łączy..mam offline i wyskakuje problem jakby z sama aplikacją TruckersMP którą milion razy juz przeinstalowywałem. Ludzie w google wyczytałem, mieli też problemy takie same ale ciężko jest mi ten błąd naprawić Szkoda bo dziś konwój kilkunastoosobowy się szykuje w klanie a nie mam jak pojechać
  7. Spróbuje zmienić kolejnośc. Chociaż ta koljeność jaką mam mają koledzy którzy jeżdżą online. Plik def juz próbowałem ize special i bez. Koledzy jeżdżą z tym special i im działa...ale spróbuje..
  8. Dodam raz jeszcze ze zwykłe multi działą, single działa z promodsem. Problem tylko wystepuje z Online Promods
  9. Niestety i to nie przyniosło oczekiwanego rezultatu. Ja nie mam już pomysłów.
  10. Już próbuje ale o ile pamiętam...chyba tez podmieniałem defa. Niestety to samo. Gra nie łączy się, jest w trybie offline a komunikat ten sam co w temacie
  11. Już próbuje ale o ile pamiętam...chyba tez podmieniałem defa
  12. Pliki na pewno mam dobre. Próbowałem tych ze strony Promods jak i od kolegi u którego gra chodzi. Folder MOD jest mi dobrze znany(grywam w ETS2 juz kilka lat) Dodam, żę LOGOWANIE do serwera jest OK tylko jak chce wyjsc z MENU juz do samej jazdy i gdy powinno byc logowanie do sieciMP to wtedy wyrzuca mi ten błąd:
×
×
  • Create New...