Jump to content

TinkerMaggie

Veteran Driver III
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Truck?

About TinkerMaggie

 • Rank
  No Cargo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hallo ik heb obs insteleerd en maar ik heb geen beeld dat ik opneemt ook niet van die spel en nu?
 2. a oke das niet erg . in heb eerst in engels gedaan maar door vertaling nu heeft blijkbaar tweee keer opgezet en was niet zo bedoeling is. het was verband over online spel euro truck simulator van truckersmp vorige week waren veel mensen die jou expres omver rijden of tegen rijden en en vervuilende praat bezig. omdat ome duur niet uit plaats van jou garage en word je al aangereden . vorige week de vrijdag is zo erg die ik ken is in val gelopen door twee truckers, 1 was op pechstrook en op eens naar op weg gereden en 1 er schuin achter die persoon die ik ken die moest uitweken en remmen en e eerst truck was zo hard remmen dat die persoon die ken moest stoppen en achter hem rijd zogezegd moest uitwijkbenen die laatste persoon rijd 166 per uur dus is te snel en normaal 90 per uur moet rijden. die persoon die ken is geblokkeerd en die nagekeken heeft wil niet toe geven en de gebeurde kan via you tupe bekijken . ik heb ook bijna ook voorgehad maar niet blokkeer maar waren 2 a 3 truckers hu blokkeren en dan aanmelden als je zelf moet remmen of gebokst en ik zelf heeft vele personen aangeven die expres doen en ze doen niks maar groep persoon die jou in val doen hebben blijkbaar recht. wat moeten we doen? moet ik live gaan of filmen of via you tupe gaan om ele rit te rijden dat je ook bewijzen heb? foto's helpen niet. licht aaan engels vertalling . ik heb ondertussen ergens tussen schrijven.
 3. Ik heb een keer gehoord en gezien in de herfst is geraakt en hij was gekruist omdat 1 van pech strip, dus hij moest uitwijken en moest toen remmen om volgende rit naar rammen en schuin rijden achter om meer 155 per uur te rijden en dat was ook stil omdat de persoon die ken ken moest stoppen omdat hij door die eerste truc met hem pestte en ik ben er zeker van dat ze samen hebben gewerkt om die persoon bij elkaar te brengen iemand blokkeert axpres en wie moet die persoon blokkeren die ik ken maar andere niet en zijn twee verkeerd gegaan om snelle en slechte woorden te rijden, en 1 op een road ride zonder pinkers. als we ondertekenden, zeggen een aantal spelers ook dat ze niets zullen doen !!!! soms gebeurde het al eens dat er geen tijd was om je garage in te rijden en te rijden, en de vrachtwagen volledig kapot gemaakt door meer vrachtwagens en auto's. als je je aanmeldt maar iemand die het opzettelijk met twee doet, dan blokkeren we ons en beperken we het creëren van snelheid? en eerste foto's bekijken en blokkeren. Ik ben er helemaal voor na na het zoeken naar iets om live te gaan of via video om te bewijzen dan dat de foto's ze laten gaan, omdat, zie de hulp geen kanten. aube iets doen. omdat er velen zijn die ook zeggen dat ze het zijn en dat leden van dat spel het erover eens zijn dat ze niet willen springen of kunnen en ja, hoe meer klachten die persoon heeft, dan weet je zeker dat dat doel is. groetjes tinkermaggie omdat er velen zijn die ook zeggen dat ze het zijn en dat leden van dat spel het erover eens zijn dat ze niet willen springen of kunnen en ja, hoe meer klachten die persoon heeft, dan weet je zeker dat dat doel is. groetjes tinkermaggie omdat er velen zijn die ook zeggen dat ze het zijn en dat leden van dat spel het erover eens zijn dat ze niet willen springen of kunnen en ja, hoe meer klachten die persoon heeft, dan weet je zeker dat dat doel is. groetjes tinkermaggie
 4. Hello, we want to play the game, we have to put our email and pasword en when we do that, then we have a message , that our email or pasword has valid, but we can not in the game. Our email and pasword are good. But we don't know what we do wrong , because we can not in the game , and we want to play online whit other people, because, we very like the game, now we play that only in offline modus greetz kate (tinkermaggie) and devid (thunderdario)
×
×
 • Create New...