Jump to content
Sign in to follow this  
Jeronimο

Race Kampioenschap - Lente 2020

Recommended Posts

Hallo truckers!

 

De winter zit er inmiddels op en het is tijd om de wegen op te warmen met de terugkeer van ons officiële Race Kampioenschap!

 

FFADzkF.png

 

Helaas is het er niet van gekomen om een kampioenschap tijdens de winterperiode te organiseren, maar ons meest competitieve TruckersMP evenement zal binnen enkele dagen terugkeren!

 

Tijdens het race kampioenschap komen honderden truckers bijeen en laten zij hun ervaring achter het stuur zien. Tijdens het evenement strijden zij voor de prestigieuze gouden titel van race kampioen - Racing Champion.

 

We zullen veel actie op hoge snelheid aanschouwen en ongetwijfeld zullen er ook een hoop truckers slippen, crashen, vliegen en driften over de tracks. Klinkt goed? Blijf dan lezen...

 

Voor de lente van 2020 zullen we in een weekend een aantal Europese landen bezoeken, waaronder Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Nederland!

 

Let op: De races vinden plaats op zowel Zaterdag 14 maart als Zondag 15 maart.

 

Om mee te kunnen doen aan de races moet je beschikbaar zijn op BEIDE data!

 


 

Zaterdag 15 maart | Kwalificaties

 

De eerste dag zal ingevuld worden met de kwalificaties. Tijdens de kwalificaties zullen er drag races gehouden worden, waarbij iedere keer acht spelers de strijd met elkaar aangaan. Om mee te doen moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Wees beschikbaar vanaf 15.30 UTC - in Nederlandse tijd is dit 16.30 uur; voor andere tijdzones kun je hier jouw tijd zien (De eerste drag races starten om 16.00 UTC. Naar verwachting zullen de kwalificaties tussen de 2 en 3 uur duren);
  • Je bent in staat om Engels te begrijpen (om de instructies tijdens het evenement te lezen);
  • Tijdens het weekend moet je aanwezig zijn op de Racing Championship Spring 2020 server;
  • Zorg ervoor dat jouw truck geen schade heeft, volledig volgetankt is en dat je klaar bent om te racen;
  • Verzamel in het centrum van Amsterdam. Daar word je begroet door de leiding van het evenement en zul je aanvullende instructies ontvangen.

 

Zorg ervoor dat je de regels die tijdens het evenement gelden kent voordat je meedoet!

 

Voor iedere drag race zullen er willekeurig acht spelers gekozen worden. De helft daarvan, de snelste vier racers, zullen zich kwalificeren voor de volgende ronde. De drukte op de tweede dag zal dus bepaalt worden door de hoeveelheid mensen die mee zullen doen met de kwalificaties. Als er bijvoorbeeld 96 mensen meedoen tijdens de kwalificaties, dan zullen 48 mensen zich daadwerkelijk kwalificeren voor het kampioenschap op zondag.

 

De server zal gedurende het gehele weekend online en openbaar zijn. Spelers die zich gekwalificeerd hebben zijn van harte welkom om onderstaande tracks te oefenen zodat zij zich optimaal kunnen voorbereiden voor het kampioenschap op zondag.

 

Als je je niet gekwalificeerd hebt op zaterdag, dan is er nog een kans dat je wel kunt meedoen met het kampioenschap. In het geval dat er een gekwalificeerde speler niet op komt dagen op zondag, dan zullen we willekeurig een niet-gekwalificeerde deelnemer kiezen. Een voorwaarde hiervoor is wel dat je online bent op zondag wanneer de races gehouden worden.

 


 

Zondag 15 maart | Kampioenschap

 

Dit is de grote dag voor iedereen die zich heeft gekwalificeerd voor het kampioenschap! We hebben een aantal unieke en uitdagende tracks voorbereid waar de gekwalificeerde spelers getoetst zullen worden op hun raceskills.

 

Als je je gekwalificeerd hebt, zorg er dan voor dat je online bent vanaf 15.30 UTC. De eerste race start om 16.00 UTC en naar verwachting zal het evenement maximaal vier uur duren.

 

Hier is een kort overzicht van wat je kunt verwachten!

 

Voorbereiding

Net als op zaterdag zal er verzameld worden in het centrum van Amsterdam. Kort voordat de eerste race zal beginnen zullen de 48 gekwalificeerde spelers en toeschouwers geteleporteerd worden naar de eerste track.

 

Vanaf dat moment zal het niet meer mogelijk zijn om te oefenen op de tracks.

 

Ronde 1

D4Nv4QZ.png

Deze track loopt door de smalle straatjes van Parijs. Hier zullen de 48 gekwalificeerde racers getoetst worden op hun navigatieskills om (of over) de lastige rotondes.

 

Ronde 2 - Kwartfinale

JLmATnh.png

Slechts 24 racers zullen doorgaan naar de kwartfinale. Onder de hevige druk van de stress zullen zij de stad verlaten en op hoge snelheid door de bochten moeten scheuren!

 

Ronde 3 - Halve finale

jDEid7a.png

Hopelijk kunnen onze 12 halve finalisten ervoor zorgen dat zij niet crashen op deze adembenemende route. Om hen nog een extra uitdaging te bieden hebben we een aantal verrassingen toegevoegd aan deze route.

 

Ronde 4 - Finale

77Lm8aB.png

In deze laatste ronde zullen onze 6 finalisten strijden voor de Racing Champion titel. Eén verkeerde beweging door de bergen en je kans op de kroon kan weg zijn.

 


 

Prijzen

 

Kwalificanten

Geen enkele kwalificant van het kampioenschap zal met lege handen naar huis gaan. Zij zullen allen een unieke badge en vernoeming op hun profiel ontvangen!

5BocMmW.png

 

Finalisten

Voor iedere finalist hebben we ook een extra prijs: Steam gift cards!

 

2e plaats: £25 Steam gift card
3e plaats: £20 Steam gift card
4e plaats: £14 Steam gift card
5e plaats: £10 Steam gift card
6e plaats: £4 Steam gift card

 

Race Kampioen

De speler die tijdens de finale als eerste over de finishlijn komt wint het kampioenschap en wordt gekroond tot Racing Champion of Spring 2020. Daarnaast ontvangt die persoon de volgende extra prijzen:

  • Exclusieve Champion Award op je profiel zodat je welverdiend kunt opscheppen.
    jYqGYAL.png
  • Een Steam gift card van maar liefst £50

 

Gift cards zullen automatisch omgezet worden naar de lokale wisselkoers die jij gebruikt op Steam.

 

Voel je vrij om te discussiëren over dit evenement in ons officiële forum topic.

 

-TruckersMP Team

--> Bekijk dit bericht op de homepage

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...