Jump to content
Sign in to follow this  
(BALKANKINGS)Phantom

PRIVATNI KONVOJ BALKAN KINGS

Recommended Posts

1098249370_ets2.thumb.jpg.fe8cf8d79ac0f7d31603e85d91efa321.jpg

Dragi igrači,

 

Sva službena pravila vrijede tijekom događaja. Obavezno je da poštujete  pravila tijekom sudjelovanja na ovom događaju. 

 

1 Prekoračenje - nije dopušteno pretjecanje za vrijeme konvoja. Ako budete preticali, bit ćete izbaćenii sa servera prilikom prvog prekršaja. Drugi prekršaj ako napravite dobit će zabranu ovisno o situaciji koju ste napravili. 
 

2 Automobili - upotreba automobila(ako niste određeni za to) zabranjena je za vrijeme konvoja koji je organizovan. Jedini automobili koje ćete vidjeti tijekom konvoja bit će ili Moderatori igre ili Event Team.

Ako budete uhvaćeni u korištenju automobila za vrijeme nekog događaja, izbacit  će vas sa servera. Ponovljena kaznena djela mogu rezultirati zabranom tijekom trajanja događaja.

 

3 Nepromišljena vožnja - budite sigurni da se držite na sigurnoj udaljenosti od igračamin (100m) ispred sebe kako biste se sigurno zaustavili. Tamo će voditi moderatori igre, brinući se da sudionici postupaju odgovarajući način.

 

4 Free-roam - Roaming na cijelom serverui ne praćenje događaja nije dopušteno. Morate sudjelovati s konvojem ili u okolnim područjima. Ako se ne pridržavaju uslijedit će uklanjanje sa servera događaja.

 

Kontrola konvoja - Morate slijediti upute nadzora konvoja koje je dao tim događaja. Oni su tu da osiguraju da se svi voze u ispravnom smjeru i upozore vas na nadolazeće opasnosti. Ekipu događaja možete prepoznati po njihovoj plavoj oznaci igrača " Tim za događaje ". Vozit će Škoda ili kombi za pratnju. Njihove se upute moraju poštivati u svakom trenutku, u protivnom ćete biti uklonjeni s servera događaja.

 

Prikolice  - Ako nije rečeno drugačije navedeno, za sudjelovanje u našem konvoju potrebna je prikolica. Ako je vaša prikolica preteška i prouzrokuje pukotine u konvoju, možda ćete morati prijeći ili teleportirati do servisa.

 

Prometne signalizacije  - konvoj će uvijek imati prednost  nad prometnom signalizacijom. Sudionici konvoja nisu potrebni za zaustavljanje na crvenom svjetlu vertikalne i horizontalne  signalizacije ili popuštanje na raskrsnicama.

 

 

Server događaja dostupni su samo u mreži za vrijeme trajanja događaja, nisu dostupni 24/7.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...