Jump to content

ФОРУМ - Присъединяване към Официалната гилдия на публичният ни дискорд !


Samito_BG
 Share

Recommended Posts

truckersmp-logo.png

Уважаеми шофьори,

 

Тъй като много хора ни попитаха как да се присъединим към обществената гилдия на раздорите и особено поискаха връзка за покана, искаме да поясним как можете да се присъедините към общността на дискорда. За съжаление, има само стара тема за това, затова решихме да публикуваме нова и да я закрепим в раздела с ръководството за начинаещи.

 

За да се присъедините към тази гилдия, ще трябва да отидете на настройките на вашия профил и след това да превъртите малко надолу. Ще видите, че можете да добавите раздора. След това ще се отвори още един прозорец, който ще ви помоли да поставите идентификационните си данни Discord. След това ще бъдете помолени да упълномощите TruckersMP. Последната ви стъпка е просто да кликнете върху линка за покани и ако не сте изпълнили вече споменатите стъпки, следвайте стъпките в #connect-truckersmp

 

Стъпките, изброени в кратка форма:

 

  1. Намерете https://truckersmp.com/profile/settings и превъртете надолу, докато видите бутона „Add Discord“, щракнете върху него;
  2. Влезте в акаунта си Discord (или регистрирайте такъв, ако все още нямате такъв);
  3. Дайте на TruckersMP разрешение за Discord;
  4. Следвайте линка за покани и се присъединете.
  5. Ако въведете сървъра за раздори без акаунта на TruckersMP, кликнете върху: проверете: в #connect-truckersmp канал и изчакайте.

(Забележка: Тази стъпка не се изисква, ако следвате стъпките по-горе)

 

Стъпките, предоставени визуално:

 

Spoiler

1.

 

 C6PtLRi.png

 

2. 

1YrvAOT.png

 

3.

bwjudmr.png

 

4.
fGP083r.jpg

 

5. (Забележка: Тази стъпка не се изисква, ако следвате стъпките по-горе)

 

След като се присъедините към сървъра, няма да можете да разговаряте с други веднага, има 5-минутен период на изчакване. Идеалният момент е да прочетете #welcome за полезна информация. След това ще можете да разговаряте в различни канали

 

Въпреки че така или иначе не можете да разговаряте, ви молим да прочетете нашите правила, които могат да бъдат намерени в канала #discord-rules и #welcome. След това можете също да добавите определени класации към вашата роля на Discord, които ви дават достъп, например, до специфични за езика канали. Използвайте канала #roles и щракнете върху знамето на желания от вас език, за да го въведете. Например, като кликнете върху  ще ви даде достъп до турския текстов канал.

 

Освен това, има специални групи, които могат да бъдат зададени само от модератори на раздора (или по-горе). Намерете канала на групата с #request group и проверете прикрепените съобщения, за да прегледате изискванията за специалните класирания.

 

Ако имате някакви технически затруднения или се нуждаете от допълнителна помощ, моля, не се колебайте да попитате общността или да се свържете директно с поддръжката на TruckersMP. В този смисъл се забавлявайте в чата с други хора.

  • Like 1
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.