Jump to content

Форум система за предупреждение.


Samito_BG

Recommended Posts

Уважаеми потребители на форума,

 

Като част от установен набор от правила е важно да споделим знанията за това как функционира нашата система за наказания и какво е в сила, когато членовете нарушават правилата.

 

По-долу ще намерите списък с нарушенията и какво се случва, когато стигнете до всеки етап:

 

Първо нарушение: Лично съобщение на форума - На този етап модераторът на общността ще ви съобщи, че сте нарушили едно или повече от нашите правила, които са изброени в нашия набор от правила, какви правила сте нарушили, както и предоставя доказателства за че. Можете да отговорите на модератора, ако не разбирате, искате да се извините или просто искате да знаете повече.

 

Второ нарушение: Лично съобщение на форума - Модераторът на общността ще ви изпрати отново като последно напомняне, за да ви уведоми, че сте нарушили едно или повече от нашите правила, които са изброени в нашия набор от правила, какви правила сте нарушили, както и предоставяне на доказателства за това. Можете да отговорите на модератора, ако не разбирате, искате да се извините или просто искате да знаете повече.

 

Трето нарушение: Официално устно предупреждение - На този етап вече сте ви напомнили за правилата и за съжаление не ви подтикна да започнете да ги спазвате, така че официално предупреждение без никаква тежест ще бъде издадено във вашата история на форума.

 

Четвърто престъпление: Предупредителен пункт във вашата история;

 

Пето нарушение: Предупредителен пункт със 7 дни *модериране на съдържанието.

 

Шесто престъпление: Предупредителен пункт с ограничение от 14 дни **за публикуване;

 

Окончателно / Седмо нарушение: Предупредителен пункт с постоянно ограничение за публикуване от нашия Форум.

 

В зависимост от това какво е било престъплението, съдържанието ви може да бъде скрито във форума. Това важи за всички престъпления, които извършвате, било то първо или последно.

 

Бихме искали също така да ви напомним, че има определени секции от форумите, където сме деактивирали броя на съдържанието, когато публикувате теми, отговори или нещо свързано, включително оф-тематичните дискусии и подформите за игри. Тази мярка е въведена, за да се избегне спама и фермата от точки. В други области той е активиран нормално

 

Имайте предвид следното: Мениджърите на модерацията на общността си запазват правото по всяко време да позволят на модераторите да пропуснат наказателна процедура, ако сметнат за необходимо.

 

*Модериране на съдържанието е, когато съдържанието, което публикувате, е поставено за преглед от модератор, това ограничение продължава 7 дни.

** Ограничение от публикуване е, когато нямате право да публикувате никакво съдържание в продължение на 14 дни / постоянно.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.