Jump to content

Как безопасно да напуснем тунела / пристанищата на Кале.


Samito_BG

Recommended Posts

Това ръководство е насочено към играчи, които забравят да шофират от отсрещната страна на пътя, когато пътуват между пристанищата, най-вече това е каналът на канала, базиран в Дувър и пристанището за превози непосредствено извън Dover. Изглежда, те нямат / много малък надзор на модератора, тъй като те не са постоянно заети.

 

Това ще бъде дълго, но това е да се опита да се разбере как да се използват пътищата около тези зони, като кръстовищата, които напускат тунела, както и пътищата около района, с което изглежда много мъже се борят ,
Като бърз отказ от отговорност, всички тези екранни снимки бяха направени в офлайн режим. Те са насочени най-вече към пътуващите към Обединеното кралство, тъй като там се борят повечето играчи. Правих това и през нощта по време на игра, за да докажа, че е възможно, или при добро осветление, или не. Моля, обърнете внимание също така, че някои пътни позиции са все така леко преувеличени, за да получите достатъчно добри снимки на екрана (компютърът ми не е особено беден.)

И така, преминахте през тунела, карахте се по рампите и го последвахте вдясно и карате по тази еднопосочна система. И сега какво? Е, ето, планирам да ви преведа през процеса, който да преминете, когато си тръгвате.

 

Hz45ugk.png

 

Значи наближавате края на еднопосочните системи и виждате тези маркировки. Влезте в LANE за посоката, която желаете да отидете. Ако не го направите, ще предизвикате всякакво объркване. Най-доброто нещо, което да направите, ако не го направите, е да продължите и следвате завоя, а след това да намерите някъде безопасно да се обърнете; Кръглете по различни пътища, кръгово кръстовище или сервиз / бензиностанция. Или спрете и посочете лентата, от която се нуждаете, изчакайте, докато е напълно празна, за да започнете да се движите и след това влезте в лентата.

 

6klhwaz.png

 

Докато сте все по-близо до края, виждате тези два знака, яркочервени. ТОВА ОЗНАЧАВА СТОП. Трябва да спрете автомобила си до пълно спиране тук и да проверите дали няма трафик. Автомобилите се движат нередовно тук, защо често ги виждате с опасностите си в тази област. Обърнете внимание, че няма обозначен знак за спиране; Различните превозни средства имат различни зрителни линии, препятствани от стълбове на вратите и други подобни. Издърпайте достатъчно просто, за да срещнете ръба на пътя или докато видите ясно.

 

07M70Ra.png

 

Право пред вас вече можете да видите този голям син знак. В този момент табелата буквално ви казва къде да шофирате. Слушай това. Ако тръгнете по грешен път, не се изненадвайте, ако дойдете в играта ден или два по-късно и се окажете временно забранени. Настройките за видеоклипове на хората не винаги помагат да видите този знак, така че има още повече неща, за да разберете къде трябва да шофирате:

 

o0uz2WR.png

 

Осветлението е лошо, но все още можете да видите ясно тези стрелки на пода тук. Можете да видите и гърба на пътен знак; Ако видите това, това означава, че трябва да шофирате от противоположната страна на този знак. Ако табелата е от дясната страна на пътя така и е празна за вас, трябва да шофирате отляво.

 

QoRlBAp.png

 

На точката на пътните знаци тук има табела за подаване и вляво. Следователно можем напълно да потвърдим, че трябва да караме отляво. Освен това, докато сме в този момент, проверете вашия навигационен панел или проверете пътните знаци отпред, за да решите къде трябва да отидете. След като разберете къде да отидете, позиционирайте се правилно на това кръстовище. Това е, което много хора правят погрешно. По-долу са две снимки, които показват правилното местоположение, за да се позиционирате на кръстовища като тези, в този случай, ако завивате надясно;

 

QTtKhjF.png

 

Тук можете да видите, че основата на огледалото ми с крило е облицована с тази разклонена линия, което означава, че капакът на моето превозно средство няма да бъде по-нататък от това. Ще трябва да експериментирате с автомобила си, за да видите къде можете да направите тази справка.

 

eMbCxfc.png

 

На тази снимка можете да видите, че бронята ми не е по-далеч от двете линии, а също така можете да видите, че не съм на грешната страна на пътя; Направо съм, доколкото е безопасно. Това се счита за перфектно разположение на пътя за този кръстовище. Тук никакви превозни средства не могат да ви ударят и това позволява на превозни средства зад вас да завиете наляво за това.

 

Сега, след като сте напуснали изцяло района, ето още няколко бързи проверки, които можете да направите, в случай че се съмнявате в себе си след всичко това.

 

qiqxkAf.png

 

Погледнете отново отстрани на пътя. Това е почти повторение на по-рано; потърсете всякакви пътни мебели, като пътни знаци, които ще ви покажат на коя страна искате да се намирате. Този знак "Без изпреварване" и регистрацията за ограничаване на скоростта напред са ви видими.

 

SGepbZn.png

 

Друг основен подарък са тези козметични знаци. Ако шофирате по грешен път, ще можете да кажете веднага, че 1) Тези пътни маркировки не вървят по правилния път и 2) Няма да видите нищо на козирката или козлото ще бъде на отсрещната страна на пътя.

 

PrXhBiN.png

 

Това бихте видели, ако вървите по грешния път;

  1. Пътният знак s е сив; Не можете да видите маркировките на знака, защото това е гърба на знака.
  2. Козирката е отляво, докато вие сте отдясно. Това е важно предаване, че вървите по грешен път.
  3. Бялата маркировка отляво показва лентата, която се разделя на ляв завой за входа на тунела, докато тази страна е кръстосана.

 

Това се отнася за ВСИЧКИ ПОРТИ / КРЪСТНО-КАНАЛНИ КРЪСТОВЕ, а някои от тези съвети като цяло ще ви помогнат, ако някога случайно се озовете.

 

Така че, за да насочите към това ръководство, ето списък на бързите проверки, които трябва да направите:

 

  • Какви пътни маркировки има? Следвайте тези, които са подходящи за вас.
  • Какви пътни знаци има? Мога ли да ги видя от моята страна на пътя? Ако табелата не показва изображението им отстрани на пътя, по който сте, вие сте на грешната страна на пътя. Ако знак със син цвят ви дава инструкция, следвайте го. Те са задължителни.
  • Къде е моето превозно средство по отношение на пътя? Уверете се, че вашето превозно средство е разположено максимално напред и встрани, по която планирате да пътувате, колкото е възможно по-безопасно, без да причинявате сблъсък с други играчи или пътната инфраструктура. Ако завивате надясно, поставете автомобила си възможно най-далеч, така че хората да завият наляво, да могат.
  • Какво казват пътните знаци след кръстовището? Уверете се, че отново можете да видите пътните знаци, като два пъти проверите дали вървите по правилния път.

 

Надяваме се, че това ръководство ще сведе до минимум броя на хората, които правят тези основни грешки. Ако това спре дори един играч да направи тези грешки, ще считам това ръководство за пълен успех.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.