Jump to content

Указания за отчитането на уебсайтове.


Samito_BG
 Share

Recommended Posts

Здравейте всички,

 

Имаше много объркване около доказателствата и това, което се приема като валидно доказателство и какво търсим, когато потребителите докладват на нашия уебсайт. Това е нещо, което можете да посочите как да направите отчетите си и има много по-голям шанс да бъдат приети. Моля, обърнете внимание, че това са само насоки, а не правила.

 

Какви доказателства трябва да представя?

 

Нарушенията на правилата, които обикновено изискват видео доказателства (в зависимост от нарушението), са следните:

 

 • §1.3 - Спам или злоупотреба
 • §2.2 - Рамиране
 • §2.3 - Блокиране
 • §2.4 - Неправилен път / Неподходящо изпреварване
 • §2.5 - Безразсъдно шофиране
 • §2.6 - безполезен трафик / неподходящо паркиране
 • §2.7 - Неподходящо управление на конвой / злоупотреба с автомобили

 

Нарушенията на правилата, които обикновено могат да бъдат доказани с фото доказателства (в зависимост от нарушението), са следните:

 

 • §1.3 - Спам или злоупотреба
 • §1.5 - Неподходяща употреба на език, комуникация и олицетворение от всякакъв вид
 • §3 - Запазване на правилата за редактиране

 

Ако престъплението, за което искате да подадете сигнал, не е посочено тук, най-добре е да имате видео доказателства, тъй като видео доказателствата винаги са предпочитани и е по-вероятно да бъдат приети от фото доказателства.

За видео доказателства трябва ясно да видим потребителските имена и идентификационни номера, видеоклипове с ниско качество или скрийншоти могат да бъдат отхвърлени, ако доказателствата не са достатъчни, за да забележим правилно играч.

 

Какво е / pinfo & трябва ли да е в моите доказателства?

 

Командата / pinfo [ID] е команда, която показва потребител TruckersMP & Steam ID, когато въведете идентификационния номер на играта на потребителя. Тази команда е особено полезна за идентифициране на потребители в големи тълпи или когато има потребители с подобни имена. Когато отчитате потребител, не е задължително тази команда да бъде включена в доказателствата или като отделен скрийншот, прикрепен към отчета, но силно препоръчително е да го прикачите, тъй като потвърждава, че потребителят, за когото докладвате, е потребителят, който е включен в видеото. Ако потребителят напусне играта, преди да успеете да извършите командата, не се притеснявайте, пак можете да изпратите отчета си, но има вероятност да получите грешен идентификационен номер при докладване на потребителя, което означава, че вашият отчет може да бъде е намалял.

 

Колко време трябва да бъде моето видео доказателство?

 

Когато разглеждаме дължина на видео доказателства, търсим доказателства, които са между 15 секунди до 1 минута за доклад на потребител, така че веднага да видим престъплението, за което съобщавате, и да преминем към следващия доклад. Един твърде кратък видеоклип може да бъде класифициран като недостатъчно доказателство, тъй като може да не показва достатъчно ситуацията, за да се направи заключение за това, кой потребител е виновен.

Ако вашите видео доказателства са по-дълги от 5 минути, бихме искали да включим времеви отметки в коментара на доклада за това, кога се извършват престъпленията. Докладите без времевата маркировка могат да бъдат отхвърлени да имат твърде дълги доказателства. Ако имате компилации за забрана, ние изискваме времеви отметки или във видео линка, или написани в секцията за коментари за това къде започва нарушението.

 

Какъв уебсайт трябва да използвам, за да кача и моите доказателства?

 

Има 2 основни сайта, където ще искаме да разгледаме доказателства. YouTube и Plays.Tv са най-често използваните сайтове и са сайтове, за които с радост виждаме доказателства, но в зависимост от това къде живеете, понякога може да нямате достъп до тези сайтове. Алтернативни сайтове като Vimeo, DailyMotion, VidMe и Google Drive са приети, но ако можете да използвате някой от другите сайтове, бихме предпочели да използвате тези. Моля, обърнете внимание, че не изтегляме доказателства. Всеки сайт, който изисква да изтеглим доказателства, докладът автоматично ще бъде отказан, тъй като не изтегляме доказателства поради риска за сигурността.

 

Колко време трябва да има моите доказателства?

 

Вашите доказателства трябва да са на разположение най-малко 1 месец след изтичането на забраната съгласно нашите правила. Така че, ако потребител, за когото сте докладвали, е забранен, а забраната изтича на 1 януари, вашите доказателства трябва да са на разположение за преглед до 1 февруари. Премахването на доказателствата преди изискуемия срок може да доведе до забрана от нашата система за докладване.


Ако имате допълнителни въпроси относно нашата система за отчитане на уебсайтове, моля, вижте ръководството и често задаваните въпроси тук.

 • Like 1
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.