Jump to content

Как да промените потребителско си име в профила си (ETS2 / ATS)


Samito_BG
 Share

Recommended Posts

Стъпка 1: Настройка

Преди да можете да промените името на профила, първо трябва да промените формата за запазване, така че да може да бъде прочетен, след като е декриптиран. Отидете в папката с документи ETS2 или ATS (C: \ Потребители \ [Вашето потребителско име] \ Документи \ Euro Truck Simulator 2) или (C: \ Потребители \ [Вашето потребителско име] \ Документи \ American Truck Simulator) и отворете config.cfg с notepad

 

След като го отворите, натиснете Ctrl + F и потърсете g_save_format и променете стойността освен него на „2“, както се вижда по-долу.

1ab24a2fc01bee3422eec36b5a9d72c6.png

 

Сега стартирайте играта си, влезте в желания от вас профил и след това излезте от играта, така че профилът вече да е във формат, който можете да прочетете веднъж декриптиран.

 

Инструментът за име на потребителски профил Requir es java, ще трябва да го изтеглите, преди да продължите по-нататък в ръководството.

 

Стъпка 2: Копирайте папката си с профил

За тази стъпка намерете папката си с профил, като въведете папката на профила в папката с моите документи ETS2 / ATS и след това потърсете най-новата модифицирана папка, това е току що вписания профил. Можете също така да използвате посочения по-долу инструмент, за да намерите вашия профил, просто въведете името на профила (чувствителен към регистъра) и той ще ви покаже името на папката за профила. Сега копирайте и поставете тази папка, там трябва да има папка с "- Копиране", прикрепена към края на името на папката. Това име няма значение за секунда, тъй като трябва да бъде преименувано, за да се покаже в играта.

 

Стъпка 3: Преименувайте копираната папка

За тази стъпка използвайте този уебсайт, за да получите името на папката, за да съответства на новото име на профила. Този инструмент е лесен за използване: просто отидете на свързания уебсайт, въведете новото име на файла на профила (случайно чувствителен), копирайте низ в името на папката на профила и след това преименувайте копираната папка в него.

например:

tbGbEun.png

 

Стъпка 4: Променете името на профила в profile.sii

За тази стъпка ще трябва да изтеглите дешифриращия запис, който можете да изтеглите тук.

 

След като изтеглите този инструмент, извлечете съдържанието в папката с профил, която току-що беше преименувана. Сега плъзнете profile.sii в sii_decrpyt.exe, текстовото поле трябва бързо да се появи, след което да изчезне. Сега отворете profile.sii и потърсете "profile_name:" без кавички. Трябва да видите старото име на профил след:, заменете го с новото име на профила (чувствителен към регистъра) и запазете този файл.

 

Стъпка 5: Завършен

Ако завършите това ръководство, вече трябва да можете да видите профил с новото име, след като стартирате ETS2 / ATS. Обърнете внимание, че на всички файлове за запазване ще липсват изображения за визуализация като страничен ефект, но всичко останало работи.

 

Можете да кажете, ако нещо не е ясно, или да преведете това ръководство. Инструментът също може лесно да се превежда, ако е необходимо

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.