Jump to content

Път към симулация #2


Samito_BG

Recommended Posts

Здравейте всички,

Като продължение на промените, споменати в темата „Първи път към симулация“, днес ви информираме и за някои вътрешни промени, които бяха внесени напоследък в екипа на Game Moderation. Нашата цел е драстично да намалим броя на играчите, които не искат да следват нашите правила и да насърчим всички да преминат към по-безопасен стил на шофиране и по тази причина направихме някои подходящи промени в начина на издаване на забрани.

Работният процес на забраните, споменат в §2.8 - Как се издават забрани, ще бъде абсолютно същият, но ние ще издадем по-сурови наказания на играчите, които нарушават умишлено нашите правила и извършват нарушения поради небрежност по време на шофиране. По-конкретно, ако смятаме, че определени играчи се присъединяват към нашите сървъри единствено, за да навредят на други играчи и да ограничат свободата им да шофират спокойно, ще издадем наказания, които не са по-кратки от четиринадесет дни.

В случайността Мениджмънтът на игрите смята, че потребителят се присъединява към TruckersMP с единствената цел да наруши нашите правила, обичайният работен процес в историята ще бъде заобиколен и продължителността на забраната ще бъде по преценка на Управлението на играта, където могат да се издават постоянни забрани, независимо от това колко забрани е имал един играч.

Въпреки че цялата тази информация може да е страшна за някои, не се притеснявайте, единствените хора, които ще бъдат засегнати, са тези, които нямат интерес да играят нашата модификация по начина, по който трябва да се играе. Това ясно ще убеди невнимателните играчи да шофират по-внимателно и бързо ще премахне лошите играчи от сървърите.

И накрая, направихме някои малки промени в ограничителя на скоростта. Членовете на персонала, които имат разрешения за модериране на играта, са ограничили скоростта си до 160 km / h (100 mph), за да им позволят да изпълняват задълженията си по най-добрия възможен начин.

Приятно Шофиране,
Управлението на игрите.

Преглед на публикацията на началната страница

Edited by Samito_BG
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.