zhilvan16 Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 دوستان عزیز این اولین پست من هست و خیلی خوشحالم. خب از dlc اول شروع میکنیم ایتالیا ایتالیا یکی از بهترین dlc ها هست که جاده های زیاد و تعداد زیادی تونل داره با خرید این dlc حدود ۱۹ شهر به نقشه شما اضافه میشه. dlc دوم اسکاندیناوی هست. من خودم اسکاندیناوی رو پیشنهاد میکنم چون خیلی جالب و ماجراجوی هست. و مپ های دیگر هردو خوب هستد اما اول ایتالیا و اسکاندیناوی. تا پست بعدی خداحافظ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Point Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 به نظر من اول اسکاندیناوی سپس ایتالیا سپس فرانسه و در انتها به سوی شرق الیته هنوز بالتیک رو نگرفتم تا تست کنم و نظر بدم راجبش فرانسه و به سوی شرق خیلی شبیه جاده های اصلی و مرکزی هستن و تفاوت و تمایزی ایجاد نمیکنه و عملا بعد خرید از خرید خودتون پشیمون میشید 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi_13007 Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 هر دو تا مپ اسکاندیناوی و ایتالیا عالی هستن Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mohammad Afzooni Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 On 5/31/2019 at 3:01 PM, zhilvan said: دوستان عزیز این اولین پست من هست و خیلی خوشحالم. خب از dlc اول شروع میکنیم ایتالیا ایتالیا یکی از بهترین dlc ها هست که جاده های زیاد و تعداد زیادی تونل داره با خرید این dlc حدود ۱۹ شهر به نقشه شما اضافه میشه. dlc دوم اسکاندیناوی هست. من خودم اسکاندیناوی رو پیشنهاد میکنم چون خیلی جالب و ماجراجوی هست. و مپ های دیگر هردو خوب هستد اما اول ایتالیا و اسکاندیناوی. تا پست بعدی خداحافظ ایتالیا درسته جاده های قشنگ و خاکی داره ولی الان بالتیک دیگه از همه مپها بهتره و جاده هاش اکثرا جنگلی و باریک هستن و واسه بازی کردن حرف نداره بعد بالتیک اسکاندیناوی خوبه بعد ایتالی و فرانسه در آخر هم همون شرق که بی ارزشه کلا 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi_13007 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 من شرق رو اصلاً پیشنهاد نمیدم بالتیک گران هست ولی زیبا ایتالیا هم جالب و هیجان انگیز اسکاندیناوی چالش برانگیز جذاب 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PNRN Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 اگر دوست دارید که تو سرور های پرو مودز پلی بدید سعی کنید همه دی ال سی هارو بخرید بعد برید تو سایتش ثبت نام کنید و عشق کنید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts