Jump to content

Up North Cargo søger chauffører!


Recommended Posts

Up North Cargo er et hyggeligt dansk VTC, som blæser rundt i Europa fra tid til anden. Vi kører udelukkende ETS2 multiplayer, og tager det selvfølgelig seriøst, men vi er ikke så strikse og dedikerede som andre VTCs, som f.eks. kræver at man kører X km om dagen, eller at man skal spille mindst X gange om ugen. Har man lyst, kører man, og har man ikke, så tager man en fridag. Men man skal dog selvfølgelig være aktiv med jævne mellemrum ;) Vi synkroniserer både korte og lange jobs ned gennem Europa, og kører og sludrer på Discord, nyder landskabet, og både forundres samt bander og svovler lidt over andre spilleres manglende køreegenskaber.

 

Hvis du er en "lone wolf", og ligesom os mener at man alt for sjældent møder andre danskere på EU2, så kan vi måske tilbyde dig ansættelse i Up North Cargo. Vi kunne godt bruge lidt flere chauffører, så vi kommer til at tage os bedre ud i statistikkerne (og med tiden også for at kunne lave små UNC-konvojer), så hvis du har lyst til at køre med os, skal du være mere end velkommen til at ansøge om optagelse. Du kan enten gøre det via TrucksBook eller vores hjemmeside. Vi foretrækker hjemmesiden, da du dér kan få mange flere oplysninger om hvordan det kommer til at foregå. Vi bruger TrucksBook til at planlægge og registrere vores transporter, og vi har lagt mærke til at der er rigtig, rigtig mange danske firmaer derinde med højst et par ansatte, så hvis du kører for eller ejer sådan et firma, kan vi også tilbyde at gå sammen i UNC, så vi kommer til at stå stærkere.

Vi er et forholdsvist nystartet firma i ETS2-regi (april 2019), men konceptet UNC har eksisteret siden 2004 og været brugt i andre racing-sammenhænge gennem årene. Firmaet består indtil videre af en lille håndfuld voksne drenge i omegnen af de 40, så hvis du har lyst til at hænge ud sammen med tør, plat humor og ofte uforudsigelige hændelser på vejene, så hører vi meget gerne fra dig.

 

Vi forventer, at:

- du er fra Danmark

- du er over 16 år gammel

- du kører forsvarligt, og respekterer de gældende færdselsregler samt reglerne hos Up North Cargo og TruckersMP

- du taber og vinder med samme sind, og er ikke en ragequitter (det er trods alt kun et spil…)

- du bruger TrucksBook ...

- og selvfølgelig Discord :)


Tjek enten vores TrucksBook-side: https://trucksbook.eu/company/41981 - eller http://unc.psylicium.dk/, hvor du også kan læse meget mere.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.