Jump to content
Incompatible ETS & ATS Version ×

Recommended Posts

Posted

logohd.png

Witajcie, nowa aktualizacja została wydana.

Lista zmian:

1. Naprawiono wsparcie dla Windows XP.
  2. Poprawki wydajności (lżejsze modele ciężarówek, mniej obliczeń itp)
  3. Prawdopodobnie naprawiono SDK.
  4. Więcej nieopisanych zmian.

Aby pobrać moda kliknij "Pobierz" w menu forum.

Miłej jazdy
Ekipa ETS2MP

• Upvote 2

...

Posted

to jest bezpieczne ? bo mi avast wyswietla zagrozenie . podczas sciaganie musialem wylaczyc bo zagrozenie bylo a jak instaluje to to samo i teraz nie wie mco robic

Posted

Używacie jakiś lewych antywirusów to macie :P Żartuję :)

Od czasu do czasu zdarza się, że antywirusy szaleją, gdyby rzeczywiście było tam zagrożenie to wszyscy by mieli problemy. Mój Kaspersky Internet Security niczego nie znajduje więc plik jest na pewno czysty.

rtrn263.png

Posted

Koledzy na grupie ETS2MP na Facebooku też mają ten problem i o dziwo... ja też. Wczoraj było ok, dzisiaj pobieram i błąd. Dziwne jest to bardzo. Z tego co zauważyłem sumy kontrolne pliku pobranego wczoraj (po wydaniu r2) oraz z dziś się różnią.

rtrn263.png

Posted

Gorzej jak ktoś nie ma WinRAR'a. To nie powinno tak wyglądać, że trzeba sobie archiwum naprawiać. Spakowane jest do zip'a, który jest wspierany przez samego Windows'a (bez żadnych opcji naprawczych) i jeśli ktoś nie korzysta z innych programów to nie powinien być zmuszany do jakichkolwiek innych czynności.

rtrn263.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.