Equse Posted November 18, 2018 Report Posted November 18, 2018 Mam problem z cieniami pod ciężarówką, wszystkie cienie są oprócz tego czarnego prostokąta, który znajduje się pod ciężarówką. Jakieś rozwiązanie ktoś ma? Wszystko mam ustawione tak jak było, wcześniej miałem, a po poprzedniej aktualizacji (1.32 bodajże) nic.
EPS!LON Posted November 18, 2018 Report Posted November 18, 2018 Witaj, Powiedz mi proszę, czy problem występuje zarówno w trybie multiplayer jak i w trybie single player, czy tylko w trybie single player. czy tylko w trybie multiplayer. Czekam na odpowiedź. Z poważaniem, EPS!LON TruckersMP Support
EPS!LON Posted November 18, 2018 Report Posted November 18, 2018 Występowanie Twojego problemu w trybie multiplayer jest spowodowane występowaniem go w trybie single player. Wraz ze swoim problemem zgłoś się proszę do SCS Software. //Przenoszę do Off topic
Dziada Posted December 18, 2018 Report Posted December 18, 2018 Wątek nieaktywny przez miesiąc. Gdybyś chciał abym w przyszłości przywrócił, napisz mi wiadomość. //Przenoszę do Archiwum
Recommended Posts