Jump to content
Incompatible ETS & ATS Version ×
  • 0

Multiplayer serverda iş bulamama sorunu

Question

Posted

Oyuna giriyorum iş gözükmüyor. Sonra dosyalardan economy ayarını 1 yapıyorum kaydedip oyuna giriyorum. Oyunda iş çıkıyor oyunu kapatıyorum ayarı 0 yapıyorum. Oyuna girince iş çıkıyor işi bitiriyorum ve yine iş gözükmüyor. Sürekli böyle mi yapmam lazım ?

11 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Normalde bu tür bir durumla karşılaşılmaması gerekiyor. Aynı soruna singleplayerda da karşılaşıyor musunuz? 

• 0
Posted

Merhaba, 

Oyundaki konsol bölümüne g_force_economy_reset 1 yazıp oyunu yeniden başlatmanız gerekmektedir.

Ayrıyeten bu konudan konsolu nasıl kullanacağınız hakkında bilgi sahibi olabilir ve işinize yarayabilecek başka kodlarla ilgili bilgileri de öğrenebilirsiniz.

• 0
Posted

Kendine ait aracın olması gerekiyor. Yoksa iş çıkmıyor. Eğer olduğu hala sorun yaşarsanız Belgeler'de bulunan Config dosyasındaki ayarı değiştirmelisiniz.

"g_force_economy_reset"

• 0
Posted

Merhaba,

Bu konuyu artik aktif olmadığından dolayı İnaktif konular bölümüne taşıyorum. Eğer sorununuz hala devam ediyorsa https://truckersmp.com/support/ adresinden bize ulaşabilirsiniz.

//Kilitlendi ve inaktif konular bölümüne taşındı

• 0
Posted

Bu konu,14 günlük İnaktif Konular da kalması sonucunda , Çözülemeyen Konular'a taşındı.

//Çözülemeyen Konular

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.