z0n3 Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Witam, mam problem. Na moim glownym koncie normalnie gram kierownicą itd, kolega postanowil mi udostepnic dlc ale na inne konto bo inaczej nie dziala, no i wszystko spoko. W tym problem, że kierownicy mi nie wykrywa na tym koncie, tylko na tym, nawet na koncie kolegi jest wszystko okej... Mial ktos taki problem? ETS 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EPS!LON Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Witaj @z0n3 Czy sterowniki kierownicy ją wykrywają? Link to comment Share on other sites More sharing options...
z0n3 Posted June 29, 2018 Author Share Posted June 29, 2018 Własnie próbowałem zrobic konfiguracje w tym ets 2 tak jak na początku gry po zainstalowaniu, ale nie wykrywa tam zadnego kontrolera... //edit Jeszcze zauwazylem jeden problem ale to juz na dzialajacych kontach, ze gaz i hamulec działają po prostu jako wciśniecie klawisza, i nie da sie rozsadnie jezdzic bo odrazu full speed w ciezarowce, i trzeba hamowac i tak na zmiane... //edit 2 Problem z gazem i hamulcem ogarnąłem, ale czemu kierownicy nie wykrywa na 2 koncie to juz nie wiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EPS!LON Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Jaką masz kierownicę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
z0n3 Posted June 29, 2018 Author Share Posted June 29, 2018 Ehh dosyć stara kierownica od media techa cyber race mt172... Nawet sterownikow na windowsa 7 nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadii. Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Może to już jest wina kierownicy, cóż poradzić zawsze coś ma początki i końce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EPS!LON Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Jest to ciężki problem, bo na jednym save działa, a na drugim już nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 Próbowałeś przekopiować konfigurację z jednego konta na drugie? Chodzi mi o pliki config.cfg oraz controls.sii z folderu ETS'a z Moich Dokumentów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian22-PL Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 Wątek nieaktywny //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych Kind regards, Adrian22-PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian22-PL Posted July 15, 2018 Share Posted July 15, 2018 Z powodu braku aktywności +5 dni przenosimy to do nierozwiązanych tematów Jeśli będziesz mieć problem w przyszłości, utwórz nowy temat lub utwórz zgłoszenie do pomocy technicznej /// Przeniesiono do nierozwiązanych tematów Kind regards, Adrian22-PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts