Lenii Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 (edited) Nazwa Sugestii: Limit dla kierowców bez naczepy : Opis Sugestii : Aktualnie wielokrotnie zostałem uderzony celowo lub mniej celowo przez innego kierowcę który nie posiadał naczepy. Chodzi tutaj o ciągniki jak i samochody. Moją sugestią jest aby w jakiś sposób ograniczyć wyłącznie te osoby jeśli chodzi o prędkość np. do 100km/h. Czasami lecą na złamanie karku po drogach i na czołówkę przy prędkości takiej że człowiek wylatuje za barierki. Sądzę że mogło by to zmniejszyć ilość graczy jeżdżących bez naczep, co także spowodowało by zmniejszenie wypadków przy prędkościach 140-200hm/h. Dodam jeszcze że nie wiem czy są możliwe sprawy techniczne związane z tym. Przykładowe obrazki : brak Dlaczego twoja sugestia a nie inna? : Myślę że jest to ciekawa sugestia to przemyślenia lub ew. rozwinięcia troszeczkę w inny sposób jeszcze, lub do zmodyfikowania. Pozdrawiam. Edited January 25, 2018 by leniktom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LamAll Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Jeśli da się zrobić coś takiego, to i tak wg mnie jest to zbędna zabawa. Nic to nie zmieni. Dodam że nawet przy niskich prędkościach inni gracze są w stanie Cie "skasować" oraz dodam typowy już tekst... skoro tak często zdarzają Ci się czołówki... Postaraj się omijać miejsca zakorkowane, pełne gracz itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenii Posted January 25, 2018 Author Share Posted January 25, 2018 Chodzi o to aby zachęcić graczy aby bardziej jeździli z naczepą jak bez bo wtedy kultura wzrośnie mimowolnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LamAll Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Nic nie zmieni. Czy z naczepą, czy bez to i tak mogą jeździć jak chcą. Bo jedyne co im zmieni to mniejsze przyśpieszenie, chyba że wezmą naczepę 1t lub zmienią to w edycji save. Jak mam już filozofować to doda to dłuższe korki (chyba nie muszę tłumaczyć czemu) jak i problem "bo się nie zmieściłem, bo miejsca miałem za mało by się wcisnąć przy wyprzedzaniu" co spowoduje liczniejsze wypadki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[C-S] Shadii Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Jak najbardziej jestem przeciw. To gracz decyduje czy będzie jechał ciągnikiem samym czy ciągnikiem wraz z naczepą , a nawet jakby był taki limit to i tak jak wyżej napisał kolega , że ciągnik + naczepa (1t) , a nawet 0t da się , więc to i tak to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandero Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Póki co nie planujemy takich limitów. Odrzucone. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts