Jump to content
Incompatible ATS Version ×

Recommended Posts

Posted (edited)
  • Nazwa Sugestii: Limit dla kierowców bez naczepy
  • Opis Sugestii
    : Aktualnie wielokrotnie zostałem uderzony celowo lub mniej celowo przez innego kierowcę który nie posiadał naczepy. Chodzi tutaj o ciągniki jak i samochody. Moją sugestią jest aby w jakiś sposób ograniczyć wyłącznie te osoby jeśli chodzi o prędkość np. do 100km/h. Czasami lecą na złamanie karku po drogach i na czołówkę przy prędkości takiej że człowiek wylatuje za barierki. Sądzę że mogło by to zmniejszyć ilość graczy jeżdżących bez naczep, co także spowodowało by zmniejszenie wypadków przy prędkościach 140-200hm/h. Dodam jeszcze że nie wiem czy są możliwe sprawy techniczne związane z tym.
  • Przykładowe obrazki
    : brak
  • Dlaczego twoja sugestia a nie inna? 
    : Myślę że jest to ciekawa sugestia to przemyślenia lub ew. rozwinięcia troszeczkę w inny sposób jeszcze, lub do zmodyfikowania.

Pozdrawiam.
Edited by leniktom
Posted

Jeśli da się zrobić coś takiego, to i tak wg mnie jest to zbędna zabawa. Nic to nie zmieni. Dodam że nawet przy niskich prędkościach inni gracze są w stanie Cie "skasować" oraz  dodam typowy już tekst... skoro tak często zdarzają Ci się czołówki... Postaraj się omijać miejsca zakorkowane, pełne gracz itp. 

Posted

Nic nie zmieni. Czy z naczepą, czy bez to i tak mogą jeździć jak chcą. Bo jedyne co im zmieni to mniejsze przyśpieszenie, chyba że wezmą naczepę 1t lub zmienią to w edycji save. Jak mam już filozofować to doda to dłuższe korki (chyba nie muszę tłumaczyć czemu) jak i problem "bo się nie zmieściłem, bo miejsca miałem za mało by się wcisnąć przy wyprzedzaniu" co spowoduje liczniejsze wypadki.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.