Miszel215 Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Witajcie, zakupiłem kierownicę G29, podłączyłem tak jak należy, zainstalowałem sterowniki, wszystko poustawiane zgodnie z poradnikami, ale jest mały problem. Mianowicie kierownica obraca się tylko jakieś 860-870 stopni zamiast 900. W ETS2 wygląda to trochę dziwnie, ponieważ kierownica w ETS2 wyprzeda kierownicę G29. Może ktoś miał podobny problem? Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akoa Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Cześć @Miszel215 W moim przypadku kierownica dużo się obraca, ale nie dociera do końca, więc do końca trzeba ją trochę popchnąć, ale ETS2 nie wykrywa tych ostatnich stopni. Ale myślę, że to normalne, ponieważ brakuje bardzo wielu ocen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miszel215 Posted December 27, 2017 Author Share Posted December 27, 2017 Dzwoniłem na infolinię Logitech i mi podali kilka kroków jak naprawić mój problem. Jest lepiej, i mam tak samo jak pokazałeś na filmie @[LKW Tr.] Akoa Dzięki wielkie za pomoc, uspokoił mnie Twój film, myślałem, że coś mam z kierownicą, ale najwidoczniej tak musi być, taka blokada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Wątek nieaktywny, przenoszę do nierozwiązanych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts