Prcek203 Posted November 1, 2017 Report Posted November 1, 2017 Dobrý den. Reaguji na toto pravidlo hry: § 2.15 Automobil s návěsem - Je zakázáno připojovat za automobily návěsy. A nebylo by efektivnější tento problém (bug) opravit? Děkuji.
diZZy [CZ] Posted November 1, 2017 Report Posted November 1, 2017 Bug není ani tak možnost připojit návěs za auto, ale auto samotné. Nejedná se totiž o automobil, ale o tahač, který má upravenou fyziku, model ap. A z toho důvodu není možné autu (tahači) zakázat možnost připojení návěsu. Každopádně auto s návěsem je neovladatelné a lehce postihnutelné. A upřímně, už jsem ani dlouho neviděl, že by to někdo na nějakém serveru zkoušel.
Zolandoo Posted November 6, 2017 Report Posted November 6, 2017 On 1. 11. 2017 at 6:36 PM, diZZy [CZ] said: Bug není ani tak možnost připojit návěs za auto, ale auto samotné. Nejedná se totiž o automobil, ale o tahač, který má upravenou fyziku, model ap. A z toho důvodu není možné autu (tahači) zakázat možnost připojení návěsu. Každopádně auto s návěsem je neovladatelné a lehce postihnutelné. A upřímně, už jsem ani dlouho neviděl, že by to někdo na nějakém serveru zkoušel. Zrovna včera jsem takového potkal https://imgur.com/a/cXhnB Zolando
diZZy [CZ] Posted November 7, 2017 Report Posted November 7, 2017 Jo, sem tam to někdo zkusí. Ale už to není v takové míře jako kdysi. A příště už ten návěs, kvůli fotce, za to auto nepřipojuj
Zolandoo Posted November 7, 2017 Report Posted November 7, 2017 3 hours ago, diZZy [CZ] said: Jo, sem tam to někdo zkusí. Ale už to není v takové míře jako kdysi. A příště už ten návěs, kvůli fotce, za to auto nepřipojuj Nepřipojoval jsem ho já, zabrzdil jsem týpka abych ho vyfotil adminovy, ale než jsem mu fotku zaslal, borec bych zabanován. Zolando
i z m Posted February 10, 2018 Report Posted February 10, 2018 //Locked & moved to Archiv due to inactivity for 14 days.
Recommended Posts