Szwagier[PL] Posted July 27, 2017 Share Posted July 27, 2017 (edited) Witam chciałem poruszyć pewien problem, do rzeczy włączyłem Cheat Engine i speed Hacka na singlu tylko po to żeby szybciej odkrywać mapy jak go wyłączyłem to pojawił się problem, mianowicie gra działa płynnie ale w zwolnionym tempie czułość kierownicy mam ustawioną na full a skręca tak jakby była ustawiona na minimum o co chodzi? Edited July 27, 2017 by Szwagier[PL] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon035 Posted July 27, 2017 Share Posted July 27, 2017 Nie potrzebnie używałeś cheatengine. Wystarczyło użyć komendy warp i odpowiedniej wartosci. Przypuszczam że coś w save się zepsulo. Próbowałeś wgrać save z przed uzycia cheatengine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniellus Posted July 27, 2017 Share Posted July 27, 2017 /przenoszę do pomocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniellus Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Wątek niekatywny. Zamykam i przenoszę do nierozwiązanych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts