Grabion Posted July 22, 2017 Report Posted July 22, 2017 Selamlar, Bir şikayet bildirmek için [email protected] e-posta adresine 1 Temmuz 2017 tarihinde mail attım. Erken cevap gelebilmesi ve talebimin daha iyi anlaşılması için mail içeriğini hem Türkçe hemde İngilizce dilinde hazırladım. Üstünden 3 hafta geçmesine rağmen hala bir geri dönüş sağlanmadı. Bu konuyla alakalı bir cevap istiyorum. Lütfen yoğunluğu bahane ederek birbirimizi kandırmayalım Hakiki bir cevap istiyorum, teşekkürler. Saygılarımla.
LadyAndromeda Posted July 22, 2017 Report Posted July 22, 2017 Merhabalar @Grabion, öncelikle foruma hoş geldiniz. Bildiğiniz üzere ETS 2 MPde 1,600,000 üstünde Dünya çapından oyuncu yer almakta ve bu oyuncuların % 80i hala aktif oalrak oyunu oynamaya devam etmektedir. Genellikle her sorun ve şikayette bahsettiğiniz mail adresi kullanılmaktadır. Bu nedenle de malesef büyük bir yoğunluk oluşmaktadır. Bu kadar kalabalık bir oyunda böyle bir yoğunluğun bulunması normaldir. Ayrıca bu maillere bakan kişiler makine değil. Hepsinin kendine ayırması gerken bir özel hayatı, ailesi, çalışmaları gereken işleri var. Gönderilen maillere geri dönüş yapılacaktır mutlaka ama biraz sabır göstermeniz gerekiyor.
EHHVTC l HandCuff Posted July 25, 2017 Report Posted July 25, 2017 On 22.07.2017 at 3:47 PM, Grabion said: Selamlar, Bir şikayet bildirmek için [email protected] e-posta adresine 1 Temmuz 2017 tarihinde mail attım. Erken cevap gelebilmesi ve talebimin daha iyi anlaşılması için mail içeriğini hem Türkçe hemde İngilizce dilinde hazırladım. Üstünden 3 hafta geçmesine rağmen hala bir geri dönüş sağlanmadı. Bu konuyla alakalı bir cevap istiyorum. Lütfen yoğunluğu bahane ederek birbirimizi kandırmayalım Hakiki bir cevap istiyorum, teşekkürler. Saygılarımla. Yoğunluk tek sebep aslında Turkish Republic of Northern Cyprus Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
PandaKW Posted July 25, 2017 Report Posted July 25, 2017 Bu aralar aksamalar oluyor adminler yoğun mesai yapıyor bizede sabretmek kalıyor...
LadyAndromeda Posted August 11, 2017 Report Posted August 11, 2017 Topic inactive. /locked and moved to Turkish Archive
Recommended Posts