Ciastek430 Posted July 6, 2017 Report Posted July 6, 2017 Cześć, Mam nietypowy problem z cb radiem w mp mianowicie kiedy gram na glosnikach wszyscy mnie slysza i ja slysze innych natomiast kiedy gram na sluchawkach inni mnie slysza ale ja nikogo. Dodam tylko ze sprawdzalem wszsystkie ustawienia w grze/windowsie i nic nie pomaga. Czy wie ktos moze co z tym zrobic?
WooQash Posted July 6, 2017 Report Posted July 6, 2017 Sprawdź czy czasem w ustawieniach multiplayer w zaznaczonej poniżej opcji nie masz zaznaczonych permanentnie głośników lub innej opcji. Spróbuj przestawić na domyślne lub inną opcję. 1
Ciastek430 Posted July 7, 2017 Author Report Posted July 7, 2017 Niestety testowałem wszystkie opcje i nie przynosi to skutku :/
[PL]TJWW_Ogon Posted July 7, 2017 Report Posted July 7, 2017 Pokombinuj w opcjach regulacji głośności windows. Jak klikniesz prawym na głośniczek dźwięku systemowego (prawa strona paska start) wybierz urządzenia do odtwarzania, zaznacz jedną z opcji i kliknij na dole okienka ustaw domyślne, zmieniaj urządzenia aż znajdziesz właściwe. 1
KOZIK_ Posted July 8, 2017 Report Posted July 8, 2017 Reinstal sterowników Realtek pomagał na ten problem. Spróbuj może się naprawi. 1
Ciastek430 Posted July 9, 2017 Author Report Posted July 9, 2017 On 7.07.2017 at 3:44 PM, [PL]TJWW_Ogon said: Pokombinuj w opcjach regulacji głośności windows. Jak klikniesz prawym na głośniczek dźwięku systemowego (prawa strona paska start) wybierz urządzenia do odtwarzania, zaznacz jedną z opcji i kliknij na dole okienka ustaw domyślne, zmieniaj urządzenia aż znajdziesz właściwe. Niestety nie zadziałało.
Daniellus Posted July 27, 2017 Report Posted July 27, 2017 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do nierozwiązanych.
Recommended Posts