Ciastek430 Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Cześć, Mam nietypowy problem z cb radiem w mp mianowicie kiedy gram na glosnikach wszyscy mnie slysza i ja slysze innych natomiast kiedy gram na sluchawkach inni mnie slysza ale ja nikogo. Dodam tylko ze sprawdzalem wszsystkie ustawienia w grze/windowsie i nic nie pomaga. Czy wie ktos moze co z tym zrobic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 /Moved to polish help section Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted July 6, 2017 Share Posted July 6, 2017 Sprawdź czy czasem w ustawieniach multiplayer w zaznaczonej poniżej opcji nie masz zaznaczonych permanentnie głośników lub innej opcji. Spróbuj przestawić na domyślne lub inną opcję. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastek430 Posted July 7, 2017 Author Share Posted July 7, 2017 Niestety testowałem wszystkie opcje i nie przynosi to skutku :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
[PL]TJWW_Ogon Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Pokombinuj w opcjach regulacji głośności windows. Jak klikniesz prawym na głośniczek dźwięku systemowego (prawa strona paska start) wybierz urządzenia do odtwarzania, zaznacz jedną z opcji i kliknij na dole okienka ustaw domyślne, zmieniaj urządzenia aż znajdziesz właściwe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[C-S] KOZIK Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Reinstal sterowników Realtek pomagał na ten problem. Spróbuj może się naprawi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastek430 Posted July 9, 2017 Author Share Posted July 9, 2017 On 7.07.2017 at 3:44 PM, [PL]TJWW_Ogon said: Pokombinuj w opcjach regulacji głośności windows. Jak klikniesz prawym na głośniczek dźwięku systemowego (prawa strona paska start) wybierz urządzenia do odtwarzania, zaznacz jedną z opcji i kliknij na dole okienka ustaw domyślne, zmieniaj urządzenia aż znajdziesz właściwe. Niestety nie zadziałało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniellus Posted July 27, 2017 Share Posted July 27, 2017 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do nierozwiązanych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts