Lulu PolskiMiliarder Posted June 2, 2017 Report Posted June 2, 2017 Witam ! Dawno nie odpalałem multiplayer-a oraz samego ETS2 i po pewnym czasie wzięła mnie ochota... Także odpaliłem grę wcześniej wszystko aktualizując i moim oczom okazał się błąd typu że mam wersję 1.27.1.7 a powinienem mieć 1.27.2.4s. Ogólnie mówiąc ponowna instalacja Steam,multiplayer-a oraz samej gry nic nie dała i w sumie mam już związane ręce bo wszystkie pomysły na ten problem mi się pokończyły także ktoś może miał podobny problem i mógłby mi pomóc go rozwiązać ? Z góry dzięki
elot360PL Posted June 2, 2017 Report Posted June 2, 2017 Reinstall steama w przypadku złej wersji gry? Reinstall MP kiedy to z wersją ETS masz problem? Potrzebujesz doprowadzić ETSa do wersji 1.27.2.4. Sprawdź czy może przypadkiem masz ustawione z zakładce Beta we właściwościach temporary 1.27.x, przypomnę że powinien być ustawiony Brak udziału.
Lulu PolskiMiliarder Posted June 2, 2017 Author Report Posted June 2, 2017 (edited) 37 minutes ago, elot360PL said: Reinstall steama w przypadku złej wersji gry? Reinstall MP kiedy to z wersją ETS masz problem? Potrzebujesz doprowadzić ETSa do wersji 1.27.2.4. Sprawdź czy może przypadkiem masz ustawione z zakładce Beta we właściwościach temporary 1.27.x, przypomnę że powinien być ustawiony Brak udziału. W zakładce beta mam na 1.27.x także przestawię na brak udziału i dam znać czy działa Edit: nadal to samo... Edited June 2, 2017 by Lulu PolskiMiliarder
PrezesikV8 [PL/ENG] Posted June 18, 2017 Report Posted June 18, 2017 Wątek niekatywny. Zamykam i przenoszę do nierozwiązanych.
Recommended Posts