Warfarel Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Ahoj mám problem ve hře když chci použít vysílačku v ETS tak hrači mě slyšej a já je ne nevěděl by někdo co stím nastavený zvuky mám na max a to sem na stejným kanalu jako moje lidi ve firmě
Warfarel Posted October 9, 2016 Author Report Posted October 9, 2016 Spoiler Spoiler Mám tenhle mikrák
PetrPeet [CZ] Posted October 10, 2016 Report Posted October 10, 2016 podívej se ještě jednou do nastavení hry, nastavení MP (tabulka - ozubené kolečko) třeba je máš upnuté každý hráč se dá stišit
Alv4s0r Posted October 10, 2016 Report Posted October 10, 2016 zkus si aktualizovat zvukovou kartu jestli si ještě tak neudělal HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
Warfarel Posted October 11, 2016 Author Report Posted October 11, 2016 no já nevím jak to mám udělat tu aktulizaci zvuku
[MKDB]©Zdenda™[Majitel Firmy] Posted October 29, 2016 Report Posted October 29, 2016 Zdravím Pokud se nemílím tohle by mělo být už opravené a když tak kdyby si měl dal problem stav se zamnou an ts3 a jukneme na to : ts3.crew.sk:11154 The Owner Of The Company : - Mezinárodní Kamionové Dopravy Brno [MKDB] - My favorite truck : IVECO
Dekol664 Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 Ahoj Prosím o radu jak zapnu vysílačku neboli jaká klávesa je na to určená a dají se nějak měnit frekvence?
Alv4s0r Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Pro změnu kanálu použij velké kulaté tlačítko vpravo, doprava přidavaš doleva ubíráš Pokud chceš mluvit použij tlačítko V Pokud chceš vypnout CB uplně, použij tlačítko vlevo, stačí kliknout Pokud chceš zobrazit myš, otevři TAB a klikni pravým tlačítkem myši HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
Vasek Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 Zdravím. Rád bych se zeptal zda by mi někdo neporadil z vysílačkou. Kdysi mi šlo vše bez problému. A najednou mi vysílačka přestala fungovat. Mě je slyšet ale já neslyším nikoho. Nevíte co stím? Jak by se to dalo vyřešit. Hru jsem i z cela odinstaloval a vše stáhl z nova. Jen profil jsem vložil svůj zpět. Ale i tak mi nic nejde. Zvuky mám na plno v kontrole tabu. Kanál mám stejný jak přátelé. Oni mě slyší ale já je ne. A používám mikrofˇon a repro přes notebok. Pokud by někdo věděl jak to zpravit tak bych byl vděčný. Díky za radu.
Alv4s0r Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 Aktualizuj si zvukovku HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
MrCipr Posted May 26, 2018 Report Posted May 26, 2018 Neaktivní téma, přesouvám do archivu. //Zamčeno a přesunuto do Archivu.
Recommended Posts