Mylus Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 mam problem w etesie ze na cb radiu nikogo nie slysze i mnie tez nie slychac a mam kanal 19 robilem juz reinstala ustawienia sprawdzalem wszedzie i nic znacie jakas przyczyne tego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandero Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Witaj, sprawdź proszę, w ustawieniach pod "TAB" jak masz ustawione paski od dźwięku. Czy Voice volume i Microphone Volume masz na full, ewentualnie sprawdź czy podłączyłeś słuchawki poprawnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mylus Posted July 11, 2016 Author Share Posted July 11, 2016 wszytko mam poprawnie ale dalej cb radio nie dziala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandero Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 To sprawdź sterowniki, uaktualnij, jeżeli masz najnowsze, to odinstaluj i ściągnij na nowo, i zainstaluj. W grze masz normalnie głos, tylko cb nie działa prawda? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mylus Posted July 11, 2016 Author Share Posted July 11, 2016 tak tylko cb nie dziala a z sterownikami jest wszytko oke Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOZIK_ Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Tak jak Bandero napisał. Odinstaluj sterownik dźwięku realtek usuń pobierz na nowo i zainstaluj. I sprawdź czy w u stawieniach masz wszystko na default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Jeżeli powyższe metody nie zadziałają pokusiłbym się o tymczasowe wyłączenie antywirusa i/lub firewalla, który może blokować strumień audio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mylus Posted July 13, 2016 Author Share Posted July 13, 2016 nie posiadam antywirusa a nic nie blokuje stumien audio bo na tsie slysze normalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOZIK_ Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 To zrób tak jak napisaliśmy z Bandero. Chodzi o odinstalowanie sterowników dźwięku realtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freddyk Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Temat nieaktywny. Zamykam i przenoszę do nierozwiązanych. Never give up. Hard work always pays off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts