Jump to content
  • 0

American Truck Simulator Multiplayer Initial Screen Missing


Hexygon

Question

Hi, I'm having an issue where the initial screen for multiplayer is missing, the screen that says "TruckersMP", has your login, and gives you the choice of servers. I've uninstalled and reinstalled the program multiple times, I have checked to make sure the directory works, and I've watched the installation tutorial video. I tried installing both the ETS2 and ATS multiplayer programs, and when I tested to see if even ETS2 worked, it didn't display the initial screen either. I have 3 hours on ATS, and I  have pressed the yellow-orange "Check Now" box on my Truckers MP settings page. In both cases, the multiplayer programs for ETS2 and ATS, the initial screen did not show, and I was presented with the basic single player screen that shows saves and some stats. When I pressed continue and drive, no other players were there, and the game was in single player mode. I'm not really sure if there's anything else I can try to do to fix it. I've played on the ETS2 servers before, and frequently before. Any help I can get on this issue would really help. Thank you.

Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It sounds like you're launching the singleplayer-game, which is not the way to access the multiplayer-mod.

If TruckersMP is still installed, search for "American Truck Simulator Multiplayer" in your Start-menu/Metro-menu, or navigate to C:\Program Files\TruckersMP and launch launcher_atsmp.exe.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...