Max.pl Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Siemanko! Mam pytanko czy silniczek od ff z g27 bedzie działał w DFGT ? Bo znalazłem części na olx ale do g27 i zastanawia mnie cyz będzie to pasowało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
? Pijany Walcarz ? Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Toć to ten sam silnik, czemu ma nie działać? Tylko MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeanProdTV Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 Tak tylko w DFGT masz JEDEN silnik ktory ma INNE polozenie , a na g27 masz dwa.. i przedewszystkim obudowa jezeli bys dal dwa to bys musial mocowanie z modyfikowac i dac cala plyteglowna od g27 co by przy tym guziki od dfgt nie dzialaly , nie wspominajac ze do obudowy to nie wejdzie Podobny pomysl mialem ale jedyna modifikacja ktora mozesz zrobic by kierownica byla podobna do g27/25 masz tutaj : Link to comment Share on other sites More sharing options...
? Pijany Walcarz ? Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Ja mówię o samym silniku, bez żadnych plastikowych badziewi. Gdzie napisałem że ma dwa wkładać? Po wałka ma całe mocowanie przekładać? Uprzedzając kolejne pytanie: Tak obie kierownice rozbierałem na części pierwsze i porównałem. Wiem jakie są podzespoły. Także sam silnik (metal bez żadnych pierdółek z plastiku) spokojnie podejdzie do DFGT, pamiętaj o wycentrowaniu układu bo kiera przy konfiguracji będzie się chciała w jedną stronę kręcić. Tylko MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts