Yakub Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 Witam. Mam pewien problem z worldoftrucks.com Otóż, jak chcę wybrać jakiś kurs z kolegą, kursy nam się nie zgadzają, ponieważ wszystkie moje kursy rozpoczynają się w Londynie. Nie wiem dlaczego się tak dzieje, skoro jestem we Wrocławiu oraz tam mam centralę. Jakieś propozycje ?
m4lymisiu Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 Skoro zaznaczyłes start lub tam skończyłeś to nie ma się co dziwić... Nie da się z tym nic innego zrobić..
Yakub Posted January 13, 2016 Author Report Posted January 13, 2016 Czyli, co? Teraz wszystkie moje kursy będą tylko w Londynie?
WooQash Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 World of Trucks oferuje ładunki z miasta początkowego, które ustawiłeś w grze w przypadku kiedy zaczynasz przygodę z WoT'em (czyli nie wykonałeś jeszcze żadnego ładunku z pomocą WoT'a), albo z miasta, w którym ostatnio zakończyłeś jazdę z ładunkiem z WoT'a (ładunki z gry nie są brane pod uwagę). Nie ma na to wpływ w jakim mieście aktualnie jesteś, czy w jakim mieście masz centralę.
Fredziol Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 Po prostu w skrócie, gdzie skończyłeś ostatnią trasę z WOT'a to tam rozpoczynasz kolejną i nie da się tego w żaden sposób zmienić, a co do miasta początkowego to sam je wybrałeś
BAKERPK [PL] [ENG] Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 Temat nieaktywny, zamykam i przenoszę do Archiwum.
Recommended Posts