kubekson Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Jadę sobie przez europę i tak zastanawiam się to powoduje tak olbrzymie korki w Amsterdamie a przede wszystkim w Rotterdamie, a jak wjeżdża się do Anglii to pusto na drodze. Też Was to zastanawia?
Grzesiek2402 Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Jadę sobie przez europę i tak zastanawiam się to powoduje tak olbrzymie korki w Amsterdamie a przede wszystkim w Rotterdamie, a jak wjeżdża się do Anglii to pusto na drodze. Też Was to zastanawia? Nie. Z portu w Rotterdamie są 2 punkty w UK do których można płynąć więc ruch się rozładowuje. A ruch w Rotterdamie jest dlatego że 1. dojazd do EP 2. Dość sporo osób przyjeżdża tam z ładunkami, a po 3. Niektórzy mają tam garaż.
Seba Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 3. Niektórzy mają tam garaż.Garaż w Rotterdamie to z logistycznego punktu widzenia doskonała lokalizacja. Mamy promy do uk, środek Europy z własną stacją i tanią ropą. 1 www.ets2sync.com Synchronize your jobs with other players in 3 easy steps https://www.youtube.com/watch?v=2WuAGjBQX0A
kubekson Posted January 9, 2016 Author Report Posted January 9, 2016 Ja bardzo lubie to miejsce w szczególności jak są korki, bo można się poczuć jak w realnym życiu
ViruSs001 Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Ja bardzo lubie to miejsce w szczególności jak są korki, bo można się poczuć jak w realnym życiu Dokładnie Też bardzo często odwiedzam to miejsce by tylko postać w korkach i zobaczyć jak niektórzy gracze je omijają przez pola lub lecą na trzeciego
Grzesiek2402 Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Ja bardzo lubie to miejsce w szczególności jak są korki, bo można się poczuć jak w realnym życiu W realnym życiu też masz lagi jak w korku stoisz? haha 4
swd_danurb25 [PL/ENG] Posted January 10, 2016 Report Posted January 10, 2016 Generalnie ludzie planują trasy w te strony, z samego powodu spotkania innych graczy, w większych ilościach niż w innych częściach Europy It's supposed to be hard.. the hard is what makes it great. Take what you can… Give nothin' back!
ViruSs001 Posted January 10, 2016 Report Posted January 10, 2016 Generalnie ludzie planują trasy w te strony, z samego powodu spotkania innych graczy, w większych ilościach niż w innych częściach Europy Dokładnie. Sam tak robię i tylko szukam transportów w tamtą stronę. Całkowicie inaczej się tam jeździ jak jest kilkadziesiąt osób. Wtedy czujesz, że jesteś na MP
Husky.TM Posted January 10, 2016 Report Posted January 10, 2016 A lagi ze hey i polatac w powietrzu mozna
Fredziol Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Po prostu Amsterdam i Rotterdam to są 2 z 3 portów prowadzących do Anglii Korki masz tam dlatego, że wyjazd/wjazd do portu w Rotterdamie/Amsterdamie to jest 1 wąska droga, a w Anglii już każdy odjeżdża w swoją stronę na północ/południe/zachód różnymi drogami W ten sposób korki się rozładowują
Malteno#Poland Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Sporo ludzi ma tam garaże i niektórzy robią tam reklamy firm.Ja wolę polecieć te kilka km dalej do Calais Mniejsza szansa, że wyląduję pod teksturami czy gdzieś na budynku.
Fredziol Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Sporo ludzi ma tam garaże i niektórzy robią tam reklamy firm. Ja wolę polecieć te kilka km dalej do Calais Mniejsza szansa, że wyląduję pod teksturami czy gdzieś na budynku. Dokładnie, tak samo robię Wolę poświecić do 5-10min więcej, a na spokojnie przejechać, jak zyskać to 5-10min i mieć 100% uszkodzeń lub co gorsze jakiegoś bana
BAKERPK [PL] [ENG] Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Niepotrzebne zostało wyczyszczone, pogawędki o dopalaczach na PW 1
BAKERPK [PL] [ENG] Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 Temat nieaktywny, zamykam i przenoszę do Archiwum.
Recommended Posts