Matelis Posted December 14, 2015 Report Posted December 14, 2015 Sveiki, visi. Aš ieškau darbo imonėse. Turinčius pasiūlymų rašykit.
Sennis Posted December 15, 2015 Report Posted December 15, 2015 Geriau pildyk į kitas firmas esančias forumuose, ten tikrai geriau ir didesnis pasirinkimas bet aišku didesni reikalavimai, pats esu Excellant Trans firmoje ir patenkintas kolkas esu.
Old Faithful Posted December 15, 2015 Report Posted December 15, 2015 Visų pirma, prisistatyk normaliai, kiek laiko išvis žaidi žaidimą, kaip į jį žiūri (kiek dažnai žaidi, žaidi šeip sau ar realistiškai), nusimanai išvis apie realią situaciją pasaulyje, kuri aktuali būtent krovinių logistikai?
Matelis Posted December 17, 2015 Author Report Posted December 17, 2015 Geriau pildyk į kitas firmas esančias forumuose, ten tikrai geriau ir didesnis pasirinkimas bet aišku didesni reikalavimai, pats esu Excellant Trans firmoje ir patenkintas kolkas esu.galetai duot imones puslapi i kur prisistatyt? Ten LT furistai?
Matelis Posted December 17, 2015 Author Report Posted December 17, 2015 Esu 12m. Zaidziu realistiskai. Esu dirbes 4 imonese 3m. Zaidziu aktyviai. Ataskaitas moku pildyti. Labiausiai noretusi dirbti LT firmoje. Turincius pasiulymu rasykit arba i cia arba man i skype barkevicius.matas1
FAL Posted December 17, 2015 Report Posted December 17, 2015 Čia tokių lt firmų nėra daug,yra viena galiu duot kontaktus,kuri MP važinėja ir pildo VTC,bet reikia DLC bent 1 iš tų 2 nes be dlc nieko gero.
Sennis Posted December 17, 2015 Report Posted December 17, 2015 Gi forume pilna šitam tų kompanijų tik jos ne lietuvių aišku sukurtos, reikia minimaliai anglų kalba mokėt kad įstot nes kitaip niekaip. Va linkas http://forum.ets2mp.com/index.php?/forum/43-companies/temos, čia yra oficialios kompanijos, kurioms reikia minimalių anglų kalbos žinių kitaip pražūsi tu, beto reikia ir teamspeak'o bei metų biški daugiau reikėtu gali dėl to nepriimt.
Matelis Posted January 5, 2016 Author Report Posted January 5, 2016 Nera i kur isidarbinti. Siulykit LT kokias nors firmas.
FAL Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 Niekas nepriims tokių metų tavęs,palauk dar porą metų.
Sennis Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 Tau reiktu pirma išmokt anglų kalbą normaliai ir tada bandyk patekti į normalias ne lietuviu sukurtas firmas, nes lietuviškų firmų nedaug, o kadangi nedaug jų jos turi didelius reikalavimus, kolkas teks tau vienam važinėti
FAL Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 Tau reiktu pirma išmokt anglų kalbą normaliai ir tada bandyk patekti į normalias ne lietuviu sukurtas firmas, nes lietuviškų firmų nedaug, o kadangi nedaug jų jos turi didelius reikalavimus, kolkas teks tau vienam važinėti Joo,nes 12 metų čiūvako nieks neims manęs irgi niekas neėmė ta prasme į rusų firmas,nes nemokėjau kalbėt,o poto prasimušai ir vuolia
Sennis Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 Joo,nes 12 metų čiūvako nieks neims manęs irgi niekas neėmė ta prasme į rusų firmas,nes nemokėjau kalbėt,o poto prasimušai ir vuolia Aš kai tik nuo 14 metų pradėjau žaisti čia tai kažkaip visur be problemų galiu patekt, tuo labiau kai mano balsas storas tai per ts kai išgirsta visi mano kad man 16+ O taip tai patekau į Excellent-Trans ir gerai man čia, yra dar pora lietuvių čia vis sutinku važinėjant
Matelis Posted January 6, 2016 Author Report Posted January 6, 2016 Bandziau ten patekt i Excellent-trans buvau kaip ir jau ju zmogus, bet poto rysiai musu nutruko.
FAL Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Bandziau ten patekt i Excellent-trans buvau kaip ir jau ju zmogus, bet poto rysiai musu nutruko. Buvai kaip ir jų žmogus,bet ryšiai nutrūko Jeigu iki galo nepadarei nes anglų kalbos nemoki ir nutrūko
Sennis Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Bandziau ten patekt i Excellent-trans buvau kaip ir jau ju zmogus, bet poto rysiai musu nutruko. Anglų kalbos nemokėjai ir nutrūko ryšiai Būtina dabar anglų kalba bent minimaliai mokėt visuose kompanijose.
Matelis Posted January 6, 2016 Author Report Posted January 6, 2016 Tai, kad as jam parasiau o jis man dar iki dabar neatraso
Sennis Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Ir ką tu jam parašei? Beto anketa užpildei ar tiesiog parašei jam ir viskas?
Matelis Posted January 6, 2016 Author Report Posted January 6, 2016 anketa pildziau ir po to susirasinejom
Sennis Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Nu tai matyt blogai atsakei į jo klausimus užduotus ar pnš. Neužtenka parašyt kelis žodžius, min 2 ar 3 sakinius parašyt reiktu.
Lithuania_Man Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 Aš jeigu nori galiu priimti tik aišku man pirma reikės su tavim pakalbėti.
Egis Lithuania Posted October 17, 2019 Report Posted October 17, 2019 Ar daug žaidžiančių Lietuvių? kas nori gali jungtis į nauja įmonę- Ltu1991 tagas. sėkmės
Juras K. Posted December 14, 2019 Report Posted December 14, 2019 „LITHUANIAN LOGISTICS“ - kas tai? Tai - draugiška, linksma, aktyvi bendruomenė bei virtuali vežėjų kompanija, kuri žaidžia, praleidžia savo laiką ETS2 (Euro Truck Simulator 2) bei ATS (American Truck Simulator) platformose. Kokia šios kompanijos veikla? Virtuali kompanija yra registruota TrucksBook (www.trucksbook.eu) internetiniame puslapyje, kuriame renka visus duomenis apie narių įvykdytus krovinių pristatymus, surinktas už jų pristatymus lėšas, nuvažiuotą kilometrų skaičių ir kitą informaciją. Kompanija nuolatos ieško naujų veidų, kuriuos galėtų priimti prie savo bendruomenės, supažindinti su kompanijos nariais, draugiška aplinka ir pradėti kelionę kartu aplink virtualų ETS2/ATS pasaulį. Kas yra tas „nuvažiuotas kilometrų skaičius, kurį renka TrucksBook platformos internetiniame puslapyje“? Tai - kilometrų skaičius, kurį nuvažiuojate pasirenkant krovinį, jį pristatant į pristatymo tašką (nuo A iki Z). Skaičius, kurį nuvažiuojate yra automatiškai užregistruojamas TrucksBook sistemoje ir suskaičiuota suma (krovinį pristatant neviršijus 100 km/h) yra pridedama prie kompanijos nuvažiuotų kilometrų statistikos, kuria konkuruojame prieš kitas kompanijas. Kodėl rinktis „LITHUANIAN LOGISTICS“? Kodėl verta rinktis šią kompaniją? Kompanija, šios administracija ir pati bendruomenė yra bendraujanti, palaikanti šiltus santykius ir žaidžia su noru surasti naujų veidų bendruomenei, įtraukti naujų žmonių į savo draugų, kolegų ratą. Administracija kiekvienam nariui suteikia komfortiškumo, draugiškumo ir apsaugos jausmą bendruomenėje, užtikrina vairuotojų paminėtus lūkesčius. Nuorodos į kompaniją: TrucksBook - https://trucksbook.eu/company/10161; „Discord“ - discord.io/lithuanianlogistics. Kviečiame ir maloniai laukiame Jūsų mūsų bendruomenėje! Kind Regards, Juras K.
Recommended Posts