[TSP]Lorenzo Posted September 15, 2023 Report Posted September 15, 2023 (edited) Selamlar herkese, oyun içinde türk oyuncuların çok fazla ve neredeyse çoğu yazışmada ailesel ve anlamlarını bilmeyerek kullanılan küfürler olduğunu gözlemledim. Oyun içinde küfür kullanımını daha ağır yaptırımlar uygulanması gerekiyor diye düşünüyorum. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Edited September 20, 2023 by DatSpeed Link removed. Çözümlerim kısa ve sadedir ama etkilidir.
Tσmmy Posted September 16, 2023 Report Posted September 16, 2023 Merhaba, ilginç bir konuya değinmişsiniz. Dilin kötüye kullanılması sorunu sadece Türk oyuncularla birlikte sınırlı kalmayan, genelde tüm milletleri kapsayan geniş bir sorun haline geldi. İnsanların sinirlendiklerinde karşısındakine düşüncesizce ve terbiyesizce edindiği tavır maalesef sizin gibi birçok değerli TruckersMP oyuncusunun oyun deneyimini kötü etkilemektedir. TruckersMP oyun moderasyonu ekibinin bu konuda gerekli önlemler aldığını ve gelişmeler kaydettiğini düşünüyorum. Öyle ki, bu durumla alakalı yaşadığınız bir olumsuzluğu kanıtlar eşliğinde rapor olarak sunduğunuzda hedef dili bilmeyen oyun moderatörleri çeviri departmanına ihtiyaç duymadan bile raporları inceleyebilir. Kısacası, bu konuda rahat olabilirsiniz. Saygılarımla, Tommy Stereo Thermo Transport | Founder & Leader 1 2 “Be careful who you trust, Sergeant. People you know can hurt you the most.”
[TSP]Lorenzo Posted September 16, 2023 Author Report Posted September 16, 2023 18 hours ago, Tommy said: Merhaba, ilginç bir konuya değinmişsiniz. Dilin kötüye kullanılması sorunu sadece Türk oyuncularla birlikte sınırlı kalmayan, genelde tüm milletleri kapsayan geniş bir sorun haline geldi. İnsanların sinirlendiklerinde karşısındakine düşüncesizce ve terbiyesizce edindiği tavır maalesef sizin gibi birçok değerli TruckersMP oyuncusunun oyun deneyimini kötü etkilemektedir. TruckersMP oyun moderasyonu ekibinin bu konuda gerekli önlemler aldığını ve gelişmeler kaydettiğini düşünüyorum. Öyle ki, bu durumla alakalı yaşadığınız bir olumsuzluğu kanıtlar eşliğinde rapor olarak sunduğunuzda hedef dili bilmeyen oyun moderatörleri çeviri departmanına ihtiyaç duymadan bile raporları inceleyebilir. Kısacası, bu konuda rahat olabilirsiniz. Saygılarımla, Tommy Stereo Thermo Transport | Founder & Leader Yönetim ekibinin aldığını önlemler yetersiz. Daha farklı bir yaklaşımla dilin kötüye kullanımı üzerine durulması gerekiyor. Bunu "türk oyuncular" için değil diğer oyuncular içinde yapılmalı. Yani çok ağır bir hakaret ile karşılatığında bunun cezası 3 gün veya 1 hafta oyundan uzaklaştırma olmamalı. Daha farklı cezaların verilmesi gerekiyor. 1 Çözümlerim kısa ve sadedir ama etkilidir.
MZ-Aria. Posted September 17, 2023 Report Posted September 17, 2023 Dil istismarının sorunu tüm ülkeleri kaplayan bir sorun oldu, sadece T ürkiye oyuncuları değil. Kızgın olduğunda kontrol edilemez olabilir, ama ne yazık ki oyun yöneticimiz onları cezalandıracak, bu yüzden oyunda sözlerimize ve işlerimize dikkat etmeliyiz.
9474' Posted September 20, 2023 Report Posted September 20, 2023 Türklerin genel bir problemi, aslında "Z kuşağı" olarak adlandırılan kesimin problemi sayılabilir.
Gökay Alveroğlu Posted October 26, 2023 Report Posted October 26, 2023 Malesef ki küçük yaştaki oyuncuların fazla heyecanlı olmasından kaynaklanan günümüz problemi. Türk oyuncular coğrafi konumları gereği çok sinirli. Nazar etme ne olur, çalış senin de olur.
Poyraz Posted May 8 Report Posted May 8 Merhaba! @[TSP]Lorenzo Konunuz on dört (14) günden fazla bir süredir aktif olmadığından, konunuzu kilitleyecek ve Arşiv bölümümüze taşıyacağım. Forumu düzenli tutmak için bu prosedürleri uyguluyoruz. Herhangi bir sorunuz varsa, bana DM atmaktan çekinmeyin. // Kilitlendi ve Arşive Taşındı Saygılarımla, NorthSprouts TruckersMP Forum Moderator Languages: I TR I EN | Discord: poyraz_81 TR | Kurallar | Ban İtirazı | Destek Sistemi | Raporlama Sistemi | Geri Bildirim | EN | Rules | Ban Appeal | Support System | Report System | Feedback |
Recommended Posts