Jump to content

Az új csevegési rendszer felfedezése


Ivonole

Recommended Posts

BT4Hu9q.png

 

Üdv TruckersMP közösség!

 

Izgatottan osszuk meg veletek a hírt, hogy a Development csapat keményen dolgozott és örömmel mutatja be nektek az új és továbbfejlesztett csevegési rendszert, ami már elérhető TruckersMP-n!

 


 

Mi az új?

Bár az új csevegési rendszer megtartja az ismerős TruckersMP stílust, az egész átment egy teljes átdolgozáson, amivel számos fejlesztést kapott a népszerű eszköz.

 

Akadálymentesítés és az élmény fokozása

Az egyik legjelentősebb javítás az akadálymentesítés fokozása, ami most már a csevegési rendszerben is elérhető. A szöveg betűtípusa most már könnyebben olvasható és a betűtípus nagysága a kezdetektől nagyobb. Továbbá a képernyő mérete nem lesz limitáció az élményhez. Működő méretezéssel az új csevegési rendszer automatikusan a megfelelő méretű lesz a felbontásod alapján. Játszhatsz kicsi vagy nagyobb képernyőn, minden zökkenőmentesen alkalmazkodik, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk. Továbbá manuálisan is állíthatod a HUD elemek méretét a beállításokban.

 

Egérbevitel testreszabása

Most már egérrel is tudsz görgetni a csevegésen, illetve kattintani is tudsz nevekre és megjelölésekre. Ahhoz, hogy a lehető legjobb élményt kínáljuk, az egérbevitel alapból engedélyezve lesz. Azonban tudjuk, hogy sok játékos az egeret használja kormányzásra, de ne aggódj! A beállításokban kikapcsolható a funkció!

 

Egyszerűsített gyorsgombok

Egy kicsit változtattunk a gyorsgombokon. Az F9 többé nem fogja eltűntetni a csevegés ablakát. Helyette egyszerűsítettük és összevontuk a GUI (Grafikus Felhasználói Felület) gyorsgombjával, azaz az F11 gombbal lehet eltűntetni.

 

KgrrPNv.png

 


 

És ez nem minden! Itt van néhány további változtatás:

  • Szöveges varázslat a javából: Búcsúzz el az idegesítő hiányzó karakterektől, az új betűtípusmotor több fajta karaktert is támogat, beleérve a kínai, grúziait és még emoji-kat is, hogy mindenkinek az üzenete tökéletes legyen.
  • Gépelj magabiztosan: A beviteli mező átalakult, már hosszabb szövegeket is képes kezelni (200 karakterig) anélkül, hogy a végét levágná és még a parancsokat is támogatja (pl. Ctrl + Shift + nyilak).
  • Ne ess ki az ütemből: Tartsd a lépést a beszélgetéssel, az üzeneteket az előző 60 üzenetig bármikor vissza tudod görgetni.
  • Időbélyegek a te kényelmed érdekében: Időbélyeget adtunk a játékosok üzeneteihez, hogy tudd mikor írták a szöveget. Ha jobban szereted a tiszta kinézetet, ezt bármikor elrejtheted a beállításokban.
  • Üzenj egyszerűen: Parancsok és játékosok megjelölése egyszerűbb, mint valaha. A csevegési rendszer dinamikus automatikus javaslatokat kínál, hogy könnyebb legyen a csevegés.

 

g0X2EFP.gif

 

hOOKalX.gif

 

ewUsHav.gif

 


 

Visszajelzésetek fontos számunkra!

Mint minden frissítéssel, visszajelzésetek fontos számunkra. Szeretnénk megbizonyosodni, hogy az új csevegési rendszer megfelelő számotokra és olyan, amire vártatok. Lépjetek kapcsolatba a Support Teammel, ha bármilyen hibát találtatok, és a Community Managementtel, ha javaslatot vagy visszajelzést szeretnétek küldeni. Ezzel ti is segítetek csiszolni és javítani ezen a frissítésen amennyiben szükséges.

Csatoljátok be öveiteket! Az új csevegési rendszer készen áll! Alig várjuk, hogy kipróbáljátok és más sofőrökkel cseveghessetek!

 

Kellemes kamionozást, ne álljatok meg!


-A TruckersMP csapata
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.