Slusher34 Posted May 1, 2023 Report Posted May 1, 2023 Merhaba Arkadaşlar, Sanırım son zamanların en yaygın sorunlarından biri de TruckersMp'nin oyunu Singleplayer olarak başlatması. Şimdi sizlerle deneyimlediğim ve gözlemlediğim en yaygın çözümü detaylı olarak anlatmaya çalışacağım. İlk olarak oyun dosyalarınızı doğrulayın: Link biraz eski fakat mantık aynı olduğu için ben uzun uzun anlatarak sizleri yormayayım. Launcher'i C:\ProgramData yoluna kurmayı deneyin. ETS2'yi OpenGL ile başlatın. Steam üzerinden oyunu başlat dedikten sonra Başlatma seçeneklerinden OpenGl'i seçiyoruz. Oyunu açtıktan sonra Sür diyoruz ve oyun açıldıktan sonra oyunu kapatıyoruz. Launcher'i yönetici olarak çalıştırın. TruckersMP Launcher -> Sağ Tıklayın -> Yönetici Olarak Çalıştır Eğer hala olmuyorsa Launcher'i bilgisayarından kaldırmamız gerekir. Win+R -> %programdata% -> TruckersMP klasörünü silin. (Görsel boyutlardan dolayı yüklenemedi.) C:\Program Files\ -> TruckersMP (Görsel boyutlardan dolayı yüklenemedi.) Belgelerim -> ETS2MP klasörünü silin (Görsel boyutlardan dolayı yüklenemedi.) Win+R -> regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINE adlı yeri genişletin -> SOFTWARE adlı yeri genişletin -> TruckersMP dosyasını silin. Dosyanın yeri bazı bilgisayarlarda farklılık gösterdiği için burada sizlere görüntü sunamayacağım. Fakat Regedit açıldıktan sonra bu sıralamada yer almazsa ctrl+f ile arama yeri açıldığında aşağıda görüntüdekinin aynısını yapıp dosyayı bulabilirsiniz. Son olarak Oyunu indiriyoruz Oyunu buraya tıklayarak indirip temiz bir kurulum yapıyoruz. Dostlar Bazı seçeneklerdeki görüntüler toplam boyuttan dolayı yüklenemedi. Kusura bakmayın fakat onları en basit şekilde anlattığımı düşünüyorum. Bana bu Rehberi hazırlamamda yardımcı olan !drkYVZ teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım bu rehber sorununuzu çözmekte yardımcı olacaktır. İyi Günler Dilerim Saygılarımla Slusher 3 Kind regards, Slusher34 ¯\_(ツ)_/¯ About me: Forum Profile-TruckersMP Profile
Community Moderation Manager DatSpeed Posted May 1, 2023 Community Moderation Manager Report Posted May 1, 2023 // Moved to Yardım / Destek > Çözümler TruckersMP Community Moderation Manager
quln Posted May 2, 2023 Report Posted May 2, 2023 Çok beğendim eline sağlık! 1 Useful Links: Appeal to Your Ban | Create a Report | View Rules | Create a Feedback | Create a Support Ticket
POW&R Posted May 2, 2023 Report Posted May 2, 2023 Bu güzel rehber için teşekkürler. 1 Regards, TruckersMP POW&R
Nightmaree. Posted May 2, 2023 Report Posted May 2, 2023 Birçok oyuncunun bu rehberden yararlanacağına eminim, faydalı bilgi için teşekkürler. 1
OmSaL Posted May 2, 2023 Report Posted May 2, 2023 Faydalı bilgi için teşekkürler 1 Report a User | Appeal a Ban | Feedback System | Support System | Knowledge Base | Event Request | Rules | Event Rules | Meet the Team | Join the Team
Falke Posted October 19, 2024 Report Posted October 19, 2024 Sağladığınız değerli bilgi için teşekkürler. Languages: | TR - EN - GER | Discord: falketmp TR | Kurallar | Destek Sistemi | Rapor Oluşturma | Geri Bildirim Oluşturma | Ban İtirazı | İşe Alım EN | Rules | Support System | Creating Report | Creating FeedBack | Ban Appeal | Recruitment GER | Regeln | Support-System | Report | Feedback | Ban Appeal | Rekrutierung
Throvision. Posted October 19, 2024 Report Posted October 19, 2024 Birçok oyuncunun bu rehberden yararlanacağına eminim, faydalı bilgi için teşekkürler.
Recommended Posts