Jump to content

Real Operations V14!


Ivonole

Recommended Posts

Üdvözlet!

 

Idén másodszorra hozzuk! Ha részt vettél a 13. Real Operations-ön júniusban, láthattál sok elterelést, közlekedési dugót és az egyik leg magával ragadóbb élményt, ami valaha is az Euro Truck Simulator 2-ben volt.

 

Szóval… készen állsz egy újabbra?

 

RO14_Banner_v2.png

 

A következő Real Operations Euro Truck Simulator 2-ben lesz. Az eseményen rengeteg jármű és elterelési művelet lesz. Előző eseményünkön több, mint 2000 játékos volt, és a legizgalmasabb kaland jött létre, amit európai utak valaha is láttak.

 

Mivel ez a TruckersMP legnagyobb eseménye az évben, minden valós időben fog történni, aminek szemtanúi lesztek a kamionos társaitokkal együtt! Sürgősségi járművek fognak sietni incidensekhez, ebbe beleérve tűzoltókat, rendőröket és mentőket. Ezenkívül dinamikus egyedi útmunkálatok, mentőakciók és rendőri üldözések is lesznek!

 

Viszont most egy ilyen tevékenység akár a szemed előtt is történhet, és ezzel is jobban belemerítünk az élménybe!

 


Real Operations V14

 

Írd be naptárodba a dátumot, ugyanis már nem kell sokat várnod, hogy a TruckersMP legnagyobb eseményén részt vehess.

 

Izgatottan erősítjük meg, hogy az esemény 2022. november 19-én, szombaton lesz 17:00 és 21:00 óra (CET) között. Ez négy órányi valós esemény lesz. Ahhoz, hogy csatlakozz az eseményhez, a "Real Ops V14" nevű szervert kell kiválasztanod!

 

Ha nem tudod, hogy időzónád szerint mikor tudsz játszani, nézd meg az alternatív időzónákat.

 

A Real Ops V14 nyolc különböző város körül lesz megtartva Münchentől kezdve, Milánón keresztül Klagenfurtig. Az összes várost és utat, ahol az esemény zajlani fog, a lenti térképén találod.

 

STANSAVEDUS.png

 

Real Operations-ön választhatsz, hogy melyik városból akarsz elindulni és hogy hova szeretnél menni. Nem számít, hogy a felvett pótkocsidat hova kell vinni, vagy ha vásároltál pótkocsit, akkor azt is használhatod.

 

Nem kell beállítanod célállomást sem! A résztvevők szabadon járkálhatnak a kijelölt utakon, hogy az általad választott utat tapasztald ki. Szeretnél újra átmenni egy tevékenységen? Bármikor visszatérhetsz, csak mindig biztonságosan fordulj meg, mint például használj egy kereszteződést, vagy csak tegyél egy kört! Ne állj meg egy sávban!

 

Ez egy egyedülálló esemény lesz ezért az ideiglenes szabályokat úgy módosítottuk, hogy az esemény zökkenőmentesen lehessen lebonyolítani. Erősen ajánljuk, hogy olvasd el mielőtt részt veszel az eseményen, nehogy megszegd valamelyiket!

 

Illetve erősen ajánljuk, hogy olvasd el tudásbázis cikkünket az okostáblákkal kapcsolatosan, mert eseményünkön sokat fogsz találni belőlük!

 

Izgatottan hozzuk el idén másodszorra ezt az eseményt, és reméljük, hogy téged is látni fogunk!

 

-A TruckersMP csapata

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.