Whiτe. Posted July 5, 2022 Report Posted July 5, 2022 Bana göre hep scania vede hep öyle kalıcak. Volvo ayrı bir yeri var tabi ama hevesim şu anda scania ne alışım o markailla kullanılacak . Steam | Youtube | Truckersmp Discord Nick: Whiτe.#0002
DorukD Posted July 5, 2022 Report Posted July 5, 2022 Bana göre Scanianın tasarımı daha iyi ama volvoyuda severim en iyi iki tır. 1
Shadel Posted July 5, 2022 Report Posted July 5, 2022 Her iki tırı da seven biri olarak seçim yapmak çok zor ikisinide seviyorum şuan benim için annenmi babanmı sorusuna benziyor ben cevaplayamayacağım.
Guest Posted July 5, 2022 Report Posted July 5, 2022 Beni Scania R'dan başka tır kullanırken çok nadir görürsünüz belki göremezsiniz
Whiτe. Posted July 5, 2022 Author Report Posted July 5, 2022 4 hours ago, Shadel said: Her iki tırı da seven biri olarak seçim yapmak çok zor ikisinide seviyorum şuan benim için annenmi babanmı sorusuna benziyor ben cevaplayamayacağım. Mükemmel cevap aga Steam | Youtube | Truckersmp Discord Nick: Whiτe.#0002
Gunner_TMP Posted July 5, 2022 Report Posted July 5, 2022 Benim için Volvo, konu tartışmaya kapalıdır.
Dark Lord! Posted July 5, 2022 Report Posted July 5, 2022 Her zaman Volvo'yu tercih ederim, Scania'yı neredeyse hiç sürmedim bile.
quln Posted July 21, 2022 Report Posted July 21, 2022 Bence Scania. İster performans açısından ister görünüşünden beni gerçekten etkiliyor. Useful Links: Appeal to Your Ban | Create a Report | View Rules | Create a Feedback | Create a Support Ticket
тαcѕιzкяαl Posted July 27, 2022 Report Posted July 27, 2022 Volvo hız ve dış tasarım olarak kesinlikle daha iyi. Scania iç tasarım, sürüş hissi olarak daha iyi. İkisi de güzel tır ama volvo hızı ve dış görünümü ile bir tık daha iyidir benim gözümde. (Tamamen şahsi fikrim.)
Black Alcoa Posted July 31, 2022 Report Posted July 31, 2022 Volvo bence sürüş, araç içi kalite, ve diğer tüm fiziksel ve teknolojik özellikleriyle iyi ve yeterli bir araç. Motor seçenekleri ve ağır yük şanzımanları, iş gücünü oldukça azaltıyor. Ancak Scania araçları yukarıda belirttiğim tüm özelliklerde bir adım önde. O yüzden benim görüşümce Scania çekicileri en iyi çekici.
Community Moderation Manager DatSpeed Posted August 16, 2022 Community Moderation Manager Report Posted August 16, 2022 Merhaba, Konu on dört (14) günden daha fazla in-aktif olduğu için, konuyu kilitleyip Arşiv kısmına taşıyacağım. Bu prosedürler, forumu organize etmek ve düzenli bir hale getirmek için uygulanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler! Saygılarımla, DatSpeed TruckersMP Game Moderator + Community Moderator // Locked and Moved to "Arşiv" TruckersMP Community Moderation Manager
Recommended Posts