Jump to content

Реални операции V11!


Samito_BG
 Share

Recommended Posts

Поздрави!

Ако сте присъствали на нашите 10-ти реални операции през октомври, може би сте били впечатлени от широката ни гама от персонализирани превозни средства, участващи в провеждането на такова масово събитие.

С това отново обявяваме реални операции в Европа.

Представяме ви...

3bmdZ4n.png

Предстоящите ни Real Operations ще бъдат най-доброто събитие на Euro Trucks Simulator 2 досега! С участието на много нови превозни средства и операции, ще бъдете присъединени сред хиляди играчи, преживяващи нашето най-вълнуващо европейско приключение.

Всичко ще се случва в реално време, за да бъдете свидетели - вие и вашите колеги шофьори. От аварийни превозни средства, реагиращи на инциденти, включително; пожарни коли, полицейски коли и линейки, до динамични ремонти по пътя, спасителни мисии и дори полицейски преследвания!

 


Реални операции V11

 

Няма много време за чакане, преди да сте в камиона си и да изживеете нашето единадесето издание на мащабното събитие на TruckersMP.

Ние сме много развълнувани да потвърдим, че събитието ще бъде на живо в събота 12 юни 2021 между часовете 15:00 - 19:00 UTC. Това са четири часа, за да изпитате реалните операции.

Ако не сте сигурни кога може да играете във вашата часова зона, моля, преминете към нашите Алтернативни часови зони.

Real Ops V11 ще се проведе около осем различни града, вариращи от ЛондонБирмингам и Единбург. Всички градове и пътища, в които се извършват операциите, са показани в картата на зоната на събитията по-долу.

2IKMAlH.png

В Real Operations може да изберете от кой град да започнете и къде искате да завършите. Можете да вземете ремарке с произволна дестинация или да използвате собствено ремарке, ако сте го закупили.

Не е нужно да задавате дестинация! Участниците са добре дошли да се разхождат по маркираните пътища по-горе, за да изпитат всеки маршрут, който изберат. Искате да проверите тази страхотна операция отново? Винаги може да се върнете към операцията, като обърнете безопасно, като използвате кръстовище или просто преминете около кръгово движение! Само не спирайте в пътната лента!

Това ще бъде уникално събитие и като такова временните правила са коригирани, за да се гарантира, че всичко ще протече гладко. Силно се препоръчва да ги прочетете преди да присъствате на събитието, за да сте сигурни, че ги спазвате!

 

Някои важни подробности, ако искате да се присъедините:

Сървър: Real Ops V11

Временни официални правила за събитието: Щракнете тук!

 

Надяваме се, че сте толкова развълнувани, колкото и ние.. ще се видим там!

 

-TruckersMP Team

--> Тук може да откриете статията на началната страница

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.